The Target Amsterdam

Ontvangst
Uw dag begint in een gezellig restaurant in hartje Amsterdam. Hier wordt u gastvrij ontvangen met een welkomstdrankje, waarna u welkom wordt geheten door de instructeur die u uitleg geeft over The Target.

The Target
The Target is een spannend achtervolgingsspel waarbij de groep wordt verdeeld in 3 politieteams en 1 gangsterteam. Alle teams krijgen een speciale Smartphone mee. Het gangsterteam heeft als opdracht zo snel mogelijk 1 miljoen te 'verdienen' met het plegen van misdrijven in de stad. Hiervoor moeten ze virtuele voorwerpen stelen die door de stad heen verspreid liggen zoals een mes, explosieven of een touwladder.
Ondertussen zien de politieteams alles wat de gangster doet op hun eigen Smartphone. Lukt het de politieteams de gangster te arresteren voordat het gangsterteam 1 miljoen bij elkaar heeft?

Diner
Na het spel gaat u samen aan tafel in een gezellig restaurant. Hier krijgt u een driegangen diner geserveerd met per gang de keuze uit meerdere gerechten. Uiteraard houden we rekening met eventuele dieetwensen.

Optioneel "Floating BBQ"
Het is ook mogelijk om in plaats van het driegangen keuzediner, uw dag samen af te sluiten met een exclusieve BBQ aan boord van een rondvaartboot. U maakt dan een mooie vaartocht van twee uur door de Amsterdamse grachten, en geniet ondertussen met een glas in de hand van een heerlijke barbecue. Inclusief drankjes (bier/wijn/fris/koffie/thee) geldt hiervoor een meerprijs van € 35,- per persoon. Neem contact met ons op voor de beschikbaarheid.

Groepsgrootte
12 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
12 - 30 € 79 € 90,85
31 - 60 € 77 € 88,12
61 - 80 € 75 € 86,25
Inclusief
- Welkomstdrankje
- The Target onder leiding van een instructeur
- Afsluitend drankje
- Prijsuitreiking
- Gebruik maken van Smartphones
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie