Te land, ter zee en in de lucht Kampen - NIEUW!

Beleef één van de mooiste steden van Overijssel te land, ter zee en in de lucht!

Koffie met gebak
Uw bedrijfsuitje begint in de gezellige binnenstad van Kampen. Hier komt u samen in één van de leuke horecagelegenheden (met plezier voor u uitgezocht) en geniet u samen van koffie en gebak.

"In de lucht" - geniet van het uitzicht!
Dan stijgt uw uitje naar grote hoogte, u gaat namelijk de Nieuwe Toren beklimmem. Deze toren is gebouwd in 1663 en is na vele jaren restauratie in 2011 met een uitgebreid carillon gerestaureerd. Vanaf de Nieuwe Toren heeft u een prachtig uitzicht over de oude binnenstad van de voormalige Hanzestad, maar ziet u ook de IJssel en IJsselmuide liggen.

“Te land” – Mooie stadswandeling
Als u de toren uitloopt, staat uw gids al klaar. Deze enthousiaste Kampenaar neemt u mee langs de beroemdste plekken en onontdekte stukjes stad. Met meer dan 300 monumenten is Kampen een stad waar heel wat over te vertellen valt. De Oude Straat, de vele kerken en natuurlijk de IJssel met haar bijzondere ophaalbrug zijn zomaar een paar highlights die Kampen te bieden heeft. Na anderhalf uur brengt de gids u bij het restaurant waar u samen gaat lunchen.

Lunch

In een gezellig restaurant in hartje stad is een mooie tafel gereserveerd voor uw groep. U krijgt een verzorgde lunch aangeboden. Deze bestaat uit huisgemaakte soep, een luxe belegd broodje en een consumptie naar keuze. Voedselallergieën kunt u bij ons doorgeven, we zorgen ervoor dat iedereen ontspannen kan genieten.

"Ter zee", vaartocht
Na de lunch komen we bij het ‘zee’ gedeelte van dit arrangement; een prachtige vaartocht. Even lekker ontspannen op het water! U stapt aan boord van een traditioneel zeilschip voor een rondvaart over de IJssel. Geniet van de prachtige skyline van de stad en het mooie buitengebied! Met recht een gevarieerde vaartocht!

Borrel
Als u weer aan land gaat sluit u dit bijzondere uitje samen af met een drankje naar keuze en een lekker hapje in een gezellig restaurantje in de binnenstad van Kampen.

De beklimming van de toren en de vaartocht zijn mogelijk van april t/m oktober.

Liever afsluiten met een diner? Of wilt u een alternatief voor de mensen die niet willen/kunnen traplopen? Neem contact met ons op, we passen het arrangement graag aan uw wensen aan en verwerken dit in een gratis maatwerkofferte!

Groepsgrootte
15 - 60 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 30 € 69 € 75,21
31 - 60 € 67 € 73,03
Inclusief
10.30 uur Koffie/thee met gebak
11.30 uur Beklimmen Nieuwe Toren
12.00 uur Afwisselende stadswandeling met gids
13.30 uur Verzorgde lunch inclusief 1 koffie, thee, melk of fris
15.00 uur Vaartocht aan boord van een traditioneel zeilschip
16.00 uur Hapje en drankje (tapbier, huiswijn, fris, koffie of thee)

Andere tijden zijn in overleg ook mogelijk. Dit arrangement is mogelijk van april-oktober.

We werken samen met restaurants die we kennen van eigen bezoeken, die een goede kwaliteit bieden en op mooie locaties in de binnenstad te vinden zijn. Combineert u dit arrangement liever met een citygame of workshop? We organiseren het graag voor u!

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790, of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Keurmerk groepsuitjes