Workshop smartlappen Den Bosch

Ontvangst
Uw teamuitje begint met een drankje in hartje Den Bosch, waar u een wel heel bijzondere middag gaat beleven.

Smartlappen workshop
Onder de bezielende leiding van een enthousiaste muzikant/zanger zingt u verschillende smartlappen. Het vertolken van bekende nummers als 'Je loog tegen mij', 'De vlieger' en 'Heb je even voor mij' is voor u binnen no time gesneden koek!

Ten slotte maakt u in een aantal groepen uw eigen tekst op een bekende smartlap. Alle groepen brengen hun versie van de smartlap ten gehore.

Diner
U sluit het groepsuitje af met een heerlijk diner in het centrum met al die andere 'koningen van het levenslied'. Bij het driegangen diner heeft u per gang de keuze uit meerdere gerechten. Uiteraard houden we rekening met eventuele dieetwensen.

Beleef dit oerhollandse personeelsuitje en zing er op los.

Review bedrijfsuitje
Versado Personeelsdiensten"Het bedrijfsuitje was prima verzorgd. De high tea die we hadden geboekt was prima, wel veel zoetigheid, misschien een tip om wat meer sandwiches te laten serveren. Smartlappen workshop was erg grappig, we hebben ons goed vermaakt. Het contact met Stadsarrangement verliep prima, we hebben gevraagd om absoute geheimhouding, dit hebben ze zeer goed opgepakt. Op de omschrijving op de factuur was niet alles goed doorgevoerd, dit is later allemaal netjes aangepast. Wij zijn dus heel tevreden over de organisatie."

Groepsgrootte
10 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 30 € 75 € 86,25
31 - 60 € 72 € 82,80
61 - 100 € 69 € 79,35
Inclusief
- Welkomstdrankje
- Begeleiding door muzikant/zanger
- Workshop smartlappen zingen
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie