Palingsound workshop Volendam

Ontvangst
Uw bedrijfsuitje begint met een drankje en een hapje in hartje Volendam (of koffie met gebak), waar u een wel heel bijzondere middag gaat beleven.

Rondleiding
Een gids in klederdracht (of zoals ze hier zeggen; Volendammer kostuum) neemt u mee voor een mooie wandeling door dit voormalige Zuiderzeedorp. De welbekende Dijk met haar vele restaurantjes en terrasjes komt natuurlijk aan bod, net als de Haven en de Visafslag. Uw gids vertelt u onderweg de leukste anekdotes.

Palingsound museum

U gaat straks zelf zingen, maar eerst brengt de gids u naar het Palingsound museum om alvast in de stemming te komen. Wat is dat toch, dat er zoveel artiesten uit zo'n klein dorp komen? Leverde Volendam vroeger BZN of The Cats, tegenwoordig luisteren we naar Nick en Simon, Jan Smit en de 3J's.

In het Palingsound museum vindt u een vrolijke verzameling aan gouden platen, gitaren met een verhaal en andere parafernalia. Daarnaast loopt u langs een presentatie van 100 jaar Palingsound en ziet u hoe de muzikale stambomen in elkaar zitten.

Workshop Palingsound
We hebben een Volendammer rasartiest voor u aan de haak geslagen die graag wat van het 'Palingound virus' op u overbrengt. Na een opwarmrondje komen nummers aan bod van Jan Smit, The Cats, Piet Veerman, BZN, 3J's en Nick en Simon. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit meezingers als 'Rosanne', 'Als de morgen is gekomen', 'Mon Amour', 'Be my day', 'One way wind', en 'Wiegelied'. 

Uw zanger (op deze dag docent) kent alle tweede stemmen en harmonieën van haver tot gort en zorgt ervoor dat u samen een mooie versie ten gehore brengt. Halverwege de worskhop is er tijd om in groepjes een eigen tekst op een bestaand nummer te maken. Nadat u deze eigen Palingsound versie heeft laten horen aan de rest van de groep knalt u er samen nog een paar Volendammer hits uit.

Diner
U sluit dit groepsuitje af met een heerlijk diner in een gezellig restaurant. Bij het driegangen diner heeft u per gang de keuze uit meerdere gerechten. Uiteraard houden we rekening met eventuele dieetwensen.

Beleef dit oerhollandse bedrijfsuitje in Volendam!


Groepsgrootte
10 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs
Aantal PersonenPrijs p.p. Excl BTWPrijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 69 € 75,73
15 - 30 € 65 € 71,34
31 - 60 € 59 € 64,75
61 - 100 € 52 € 57,07
Inclusief
- Welkomstdrankje met een hapje (of koffie met gebak)
- Dorpswandeling/Rondleiding
- Bezoek Palingsound museum
- Palingsound workshop olv Volendammer artiest
- Eigen tekst maken op Volendammer hit
- Driegangen keuzediner

  • Meer dan 135.000 deelnemers
  • Ruim 14 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 68 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dag

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
085-2733790,
085-2733792 of
06-22791271

Per email

info@stadsarrangement.nl

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Bel voor meer informatie over bedrijfsuitjes
E-mail voor meer informatie over teamuitjes