Schilderen als Bob Ross in Haarlem - Coronaproof

Gary Jenkins en Bob Ross leerden miljoenen mensen schilderen. Doe met uw team de workshop bij dit personeelsuitje in Haarlem!

Gastvrij onthaal in een lokale eetgelegenheid

Uw teamuitje vangt aan in een nauwkeurig geselecteerd Grand Café. Met een lekker hapje en iets te drinken wordt u in de watten gelegd.

'We maken geen fouten, slechts prettige ongelukjes…'

Bob Ross had een droom: met zijn trant van schilderen zou ieder mens kunnen schilderen. In zijn populaire programma The Joy of Painting toverde hij binnen een half uur een landschap op het doek, in zijn eigen stijl en met gebruik van zijn eigen kleurenpalet (Titanium White, Phtalo Green, Van Dyke Brown). Maar zijn beroemdheid had hij misschien nog meer te danken aan zijn vrolijke, motiverende uitspraken (zoals het kopje hierboven) als aan het feit dat hij talloze liefhebbers aan het schilderen heeft gekregen.

Gary Jenkins doet tegenwoordig wat Bob Ross vroeger deed. Met dien verstande dat hij meer bloemen en portretten schildert.

Een gecertificeerde schilder leert u de basis

  • Uw eigen ezel met doek staat al klaar in het restaurant
  • U wordt ingeleid de 'nat-in-nattechniek' en de mogelijkheden van penselen en kwasten
  • In een voor dit doel geschikte emballage kunt u na de workshop uw natte schilderij mee naar huis nemen.

Volop keuze uit heerlijke gerechten

U blijft in hetzelfde toprestaurant in Haarlem. De bediening staat al op het aanschuiven van uw groepsuitje te wachten. Er wordt een driegangen keuzemenu opgediend. De spijskaart biedt een ruime keuze aan vis-, vlees-, en vegetarische gerechten. Met mogelijke dieetwensen onder het personeel houdt de chef-kok uiteraard rekening.

We zijn veel dank verschuldigd aan de Bob Ross Foundation. Het goede werk dat zij doen - het in leven houden van de nagedachtenis van de schilder en zijn methode - heeft ons geïnspireerd de schilderworkshop in dit afdelingsuitje in Haarlem op te nemen.

Coronaproof-bedrijfsuitje

De Coronaproof-variant schildert u met 1,5 meter afstand van elkaar. Tijdens het diner kunt in tweetallen dicht bij elkaar zitten met een onderlinge afstand van 1,5 meter tot de andere tweetallen. Het is ook mogelijk het arrangement zonder diner en welkomstdrankje te boeken, informeer naar de mogelijkheden.

Reviews Schilderen als Bob Ross in Haarlem:

FBTO: "Namens mijn collegae kan ik u vertellen dat wij ons prima vermaakt hebben. De docent was een vrolijke man die ons met passie de kunsten leerde van de Bob Ross techniek. Tot onze verbazing bleek ook iedereen een echte Bob Ross te kunnen schilderen. We hebben veel gelachen. Onze dank en complimenten voor dit bedrijfsuitje."
Time Matters: "Erg leuk, precies wat we wilden doen! Hilarische workshop, erg leuk om te zien hoe snel en eenvoudig je ook Bob Ross werk kan maken. Eten was ook prima, en de beide lokaties ook."

Groepsgrootte
8 - 60 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
12 - 14 € 79 € 90,85
15 - 30 € 75 € 86,25
31 - 60 € 72 € 82,80
Inclusief
- Met een welkomstdrankje en een bittergarnituur
- Workshop "Schilderen als Bob Ross"
- Gebruik van materialen en beschermend schort
- Zelfgemaakt schilderij in beschermende doos
- Driegangen keuzediner

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790, of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Keurmerk groepsuitjes