Schilderen als Bob Ross in Enschede - Coronaproof

Ontdek de oude meester in uzelf. Met de technieken van Bob Ross maakt elke collega een toplandschap. Kies dit personeelsuitje in Enschede!

Afspreken in een restaurant voor uw teamuitje

De innemende Tukker gastvrijheid valt direct na uw entree op. U krijgt een kostelijk versnapering en een iets te drinken aangereikt.

'Iedere dag een goede dag is wanneer je schildert'

Te herkennen aan zijn grappige afro-achtige bos krullen en zijn minzame voorkomen, is Bob Ross vanaf zijn verscheiden (meer dan 10 jaar geleden) onverminderd bewonderd gebleven bij amateurkunstenaars. In zijn populaire programma The Joy of Painting toverde hij binnen een half uur een landschap op het doek, in zijn eigen stijl en met gebruik van zijn eigen kleurenpalet (Van Dyke Brown, Titanium White, Phtalo Green, Phtalo Blue et cetera). Tussen het schilderen door lardeerde hij zijn instructies met licht-filosofische uitspraken over het schilderen, waarvan de titel boven deze alinea een voorbeeld is.

Inmiddels heeft Gary Jenkins het stokje overgenomen. Hij richt zich meer op bloemen en portretten.

U krijgt les van een gecertificeerde kunstenaar

  • Er is een schildersezel en schildergerei voor elke collega
  • U leert alles over de 'nat-in-nattechniek' en de eigenschappen van penselen en kwasten
  • Voor uw secuur gemaakte schilderij stellen wij een bijzondere emballage ter beschikking, zodat u hem makkelijk mee naar huis kunt nemen.

Lekker eten in een supergoed restaurant

We blijven voor een driegangendiner in dit goed aangeschreven restaurant in het belevenisrijke centrum. De spijskaart biedt een riante keuze aan vis-, vlees-, en vegetarische gerechten. Voor collega's die bepaald voedsel niet mogen hebben, hebben wij uiteraard iets geregeld.

Zonder het bestaan van de Bob Ross Foundation zou dit afdelingsuitje in Enschede niet mogelijk geweest zijn. Het is hun goede inzet dat ons de inspiratie gaf.

Coronaproof-bedrijfsuitje

De Coronaproof-variant schildert u met 1,5 meter afstand van elkaar. Tijdens het diner kunt in tweetallen dicht bij elkaar zitten met een onderlinge afstand van 1,5 meter tot de andere tweetallen. Het is ook mogelijk het arrangement zonder diner en welkomstdrankje te boeken, informeer naar de mogelijkheden.

Review arrangement:

FBTO"Namens mijn collegae kan ik u vertellen dat wij ons prima vermaakt hebben. De docent was een vrolijke man die ons met passie de kunsten leerde van de Bob Ross techniek. Tot onze verbazing bleek ook iedereen een echte Bob Ross te kunnen schilderen. We hebben veel gelachen. Onze dank en complimenten voor dit bedrijfsuitje."

Groepsgrootte
8 - 60 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
12 - 14 € 79 € 90,85
15 - 30 € 75 € 86,25
31 - 60 € 72 € 82,80
Inclusief
- Met een welkomstdrankje en een bittergarnituur
- Workshop "Schilderen als Bob Ross"
- Gebruik van materialen en beschermend schort
- Zelfgemaakt schilderij in beschermende doos
- Driegangen keuzediner

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790, of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Keurmerk groepsuitjes