Schilderen als Bob Ross in Alkmaar - Coronaproof


Een gezellige schilderworkshop met een Bob Ross docent, waarbij iedereen gegarandeerd een mooie schilderij maakt. Lees meer over dit originele bedrijfsuitje in Alkmaar:  

  • Ontvangst met een hapje en een drankje
  • Schilderworkshop: 'Schilderen als Bob Ross'
  • 3 gangen keuzemenu

Waarom Bob Ross?

Bob Ross was eigenlijk een Youtuber voordat Youtube bestond. Hij vond dat iedereen kon schilderen en gaf tutorials op tv: het populaire 'The joy of painting'. In dit programma van een half uur maakte hij realtime samen met de kijker een schilderij. Met zijn warme stem en optimistische inslag trok hij een miljoenenpubliek, het was dan ook heerlijke slow-tv. De Bob Ross Foundation ziet toe op het bewaken van zijn lesmethode en certificeert gekwalificeerde Bob Ross schilderdocenten. Natuurlijk krijgt u tijdens deze schilderworkshop dan ook les van een officieel gecertificeerde docent.

Maak uw eigen schilderij! Happy painting!

De schildersezel staat voor u klaar, tijd om aan de slag te gaan. U zult u zien dat inderdaad iedereen kan schilderen. De nat-in-nat techniek van Bob Ross heeft u zó onder de knie! Nog nooit geschilderd? Geen probleem! Al snel gebruikt u de kenmerkende schildersmessen en kwasten of u nooit anders gedaan heeft. Hoewel u allemaal hetzelfde voorbeeld krijgt zult u zien dat de schilderijen onderling verschillen. Iedereen heeft toch zijn eigen stijl. Onvermoede talenten komen naar boven! Als u uw eigen schilderij gesigneerd heeft krijgt u het in een beschermende verpakking mee naar huis.

Etentje als afsluiting van dit bedrijfsuitje in Alkmaar 

Nadat u afscheid heeft genomen van uw Bob Ross docent gaat u samen een hapje eten. In een gezellig restaurant staat een mooie tafel klaar voor uw groep. U krijgt een driegangendiner aangeboden waarbij u per gang kunt kiezen uit verschillende gerechten. De menukaart biedt een ruime keuze aan vis-, vlees-, en vegetarische gerechten. Zijn er mensen met voedselallergieën of dieetwensen? Laat het ons weten! Wij zorgen voor alternatieven. U eet bij een van onze partnerrestaurants in Alkmaar. Het zijn restaurants op mooie locaties, met goede reviews, gastvrije bediening en kwaliteitsmenu's. zo weet u zeker dat dit etentje een geslaagde afsluiting is van dit personeelsuitje. Eet smakelijk!

Coronaproof-bedrijfsuitje

De Coronaproof-variant schildert u met 1,5 meter afstand van elkaar. Tijdens het diner kunt in tweetallen dicht bij elkaar zitten met een onderlinge afstand van 1,5 meter tot de andere tweetallen. Het is ook mogelijk het arrangement zonder diner en welkomstdrankje te boeken, informeer naar de mogelijkheden.

Reviews Schilderen als Bob Ross in Alkmaar:

Woonwaard: "Het bedrijfsuitje was inhoudelijk perfect. Leuke workshop met goede begeleiding, we hebben erg veel lol gehad en de schilderijen waren helemaal Bob Ross. Locatie was hiervoor prima. Lunch was goed. Het contact met Stadsarrangement verliep erg goed, snel vriendelijk en helemaal naar onze vraag. Prijs ook goed. Bedankt!
Mevrouw Blokdijk: "Iedereen heeft het bedrijfsuitje als erg gezellig bevonden. Bedankt Stadsarrangement!"

Dit bedrijfsuitje in Alkmaar maakt iedereen vrolijk. Ga borrelen, maak een mooi Bob Ross schilderij en geniet van een etentje!

Groepsgrootte
8 - 60 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
8 - 14 € 79 € 90,85
15 - 30 € 75 € 86,25
31 - 60 € 72 € 82,80
Inclusief
· Ontvangst: welkomstdrankje en een bittergarnituur.
· Workshop "Schilderen als Bob Ross" door gecertificeerde docent
· Gebruik van materialen en beschermend schort
· Zelfgemaakt schilderij in beschermende doos
· 3 gangen keuzemenu

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
15.30 uur Hapje en drankje
16.00 uur Schilderen als Bob Ross
17.30 uur Keuzemenu

Liever eerder of later beginnen? Geen probleem! Vraag ons naar de mogelijkheden!

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790, of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Keurmerk groepsuitjes