Salsa Cocktail Utrecht


Ontvangst

Uw bedrijfsuitje begint met een gastvrije ontvangst in de mooie binnenstad van Utrecht met een hapje en een drankje.

Salsa workshop

Uw salsaleraar ontvangt u met tropische muziek. Tijdens deze swingende workshop staat plezier voorop. U kunt ervoor kiezen om in paren te dansen, maar u kunt tijdens het teamuitje ook als groep les krijgen.

Het woord salsa betekent letterlijk "saus", de muziek is een verzameling van invloeden en ritmes uit Cuba, Afrika en de overige Zuid-Amerikaanse landen. In de nachtclubs ontstond een dans welke een mix was uit bewegingen van mambo, merengue, chachacha, en andere ritmes.

Cocktails shaken
Hierna is het tijd voor nóg wat zon in uw dag; u leert hoe u de lekkerste cocktails kunt maken. U wordt verwelkomd met een heerlijke cocktail. Terwijl u hiervan geniet vertelt uw enthousiaste bartender u kort over de geschiedenis van de cocktails, waarna er aandacht is voor drankenkennis, de juiste glazen, garnering en leuke weetjes.

Vervolgens gaat u aan de slag. Kiest u voor een Mojito, een Cosmopolitan of bijvoorbeeld een Margarita? U kunt ook een nieuwe cocktail bedenken en uiteraard proeft u zelf het resultaat. Er zijn ook heerlijke alcoholvrije varianten.

Tapas diner
U sluit dit zonnige personeelsuitje in stijl af met een heerlijk tapas diner in hartje Utrecht. U krijgt koude en warme gerechtjes geserveerd, en u kunt kiezen tussen vlees-, vis- of vegetarische gerechtjes. Uiteraard houden we rekening met eventuele dieetwensen.

Maak uw Caribische gevoelens los tijdens dit speciale groepsuitje in Utrecht.

 

Review:
Mevrouw J. Janssen: "We hadden als groep echt even het gevoel op vakantie te zijn. Prima eten, lekkere cocktails, leuke spontane salsa leraren, en een mooie omgeving. Wat ons betreft een dik verdiende 8 voor het hele arrangement/groepsuitje!"

Mevrouw C. van Pelt: "Ik wilde even laten weten dat we zaterdag een super dag hebben gehad in Maastricht. Alles was heel goed geregeld, de workshops waren heel leuk. We zijn zeer tevreden en hopen volgend jaar weer via jullie een uitje te organiseren."

Groepsgrootte
12 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs
Aantal PersonenPrijs p.p. Excl BTWPrijs p.p. Incl BTW
10 - 19 € 85 € 96,48
20 - 40 € 73 € 82,86
41 - 80 € 69 € 78,32
Inclusief
- Ontvangst met een hapje en een drankje
- Salsaworkshop
- Workshop cocktails shaken (2 per persoon)
- Tapas diner

Opmerking: U kunt er ook voor kiezen een cocktail naar keuze te drinken en de workshop achterwege te laten. De prijs voor het arrangement wordt dan € 62,00

  • Meer dan 135.000 deelnemers
  • Ruim 14 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 68 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dag

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
085-2733790,
085-2733792 of
06-22791271

Per email

info@stadsarrangement.nl

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Bel voor meer informatie over bedrijfsuitjes
E-mail voor meer informatie over teamuitjes