Salsa Cocktail Maastricht


Ontvangst

Uw teamuitje begint in hartje Maastricht, waar u in een gezellig restaurant een hapje en een drankje geserveerd krijgt.

Salsa workshop

Uw salsaleraar ontvangt u met tropische muziek. Tijdens deze swingende workshop staat plezier voorop. U kunt ervoor kiezen om in paren te dansen, maar u kunt ook als groep les krijgen.

Het woord salsa betekent letterlijk "saus", de muziek is een verzameling van invloeden en ritmes uit Cuba, Afrika en de overige Zuid-Amerikaanse landen. In de nachtclubs ontstond een dans welke een mix was uit bewegingen van mambo, merengue, chachacha, en andere ritmes.

Cocktails shaken
Hierna is het tijd voor nóg wat zon in uw dag; u leert hoe u de lekkerste cocktails kunt maken. U wordt verwelkomd met een heerlijke cocktail. Terwijl u hiervan geniet vertelt uw enthousiaste bartender u kort over de geschiedenis van de cocktails, waarna er aandacht is voor drankenkennis, de juiste glazen, garnering en leuke weetjes.

Vervolgens gaat u aan de slag. Kiest u voor een Mojito, een Cosmopolitan of bijvoorbeeld een Margarita? U kunt ook een nieuwe cocktail bedenken en uiteraard proeft u zelf het resultaat. Er zijn ook heerlijke alcoholvrije varianten.

Diner
U sluit het groepsuitje samen af met een heerlijk diner in het hartje Maastricht. Bij dit driegangen diner heeft u per gang de keuze uit meerdere gerechten. Uiteraard houden we rekening met eventuele dieetwensen.

Geniet van dit zonnige arrangement!

Reviews van het bedrijfsuitje
Mevrouw J. Janssen: "We hadden als groep echt even het gevoel op vakantie te zijn. Prima eten, lekkere cocktails, leuke spontane salsa leraren, en een mooie omgeving. Wat ons betreft een dik verdiende 8 voor het hele arrangement!"

Mevrouw C. van Pelt: "Ik wilde even laten weten dat we zaterdag een super personeelsuitje hebben gehad in Maastricht
. Alles was heel goed geregeld in de Grootte Sociëteit, de workshops waren heel leuk. We zijn zeer tevreden en hopen volgend jaar weer via jullie een dagje uit te organiseren."

Mevrouw M. van Miert: "Het was hartstikke gezellig en leuk. Leuke begeleiding van de Salsa Workshop. Het eten was geweldig. Zeer goede bediening. Voor de sfeer hadden er wel meer mensen mogen zitten in het restaurant. Groetjes!"

Groepsgrootte
12 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs
Aantal PersonenPrijs p.p. Excl BTWPrijs p.p. Incl BTW
12 - 19 € 85 € 96,48
20 - 40 € 73 € 82,86
41 - 80 € 69 € 78,32
Inclusief
- Ontvangst met een hapje en een drankje
- Salsaworkshop
- Workshop cocktails shaken (2 per persoon)
- Driegangen diner

Opmerking: U kunt er ook voor kiezen een cocktail naar keuze te drinken en de workshop achterwege te laten. De prijs voor het arrangement wordt dan € 62,00

  • Meer dan 120.000 deelnemers
  • Ruim 12 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 55 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dag

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
085-2733790,
085-2733792 of
06-22791271

Per email

info@stadsarrangement.nl

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Bel voor meer informatie over bedrijfsuitjes
E-mail voor meer informatie over teamuitjes