Salsa Cocktail Groningen


Ontvangst
Uw dag begint in hartje Groningen, waar u in een gezellig restaurant gastvrij ontvangen wordt met een hapje en een drankje.

Salsa workshop

Uw salsalerares ontvangt u met tropische muziek. Tijdens deze swingende workshop staat plezier voorop. U kunt ervoor kiezen om in paren te dansen, maar u kunt ook als groep les krijgen.

Het woord salsa betekent letterlijk "saus", de muziek is een verzameling van invloeden en ritmes uit Cuba, Afrika en de overige Zuid-Amerikaanse landen. In de nachtclubs ontstond een dans welke een mix was uit bewegingen van mambo, merengue, chachacha, en andere ritmes.

Cocktails shaken
Hierna is het tijd voor nóg wat zon in uw dag; u leert hoe u de lekkerste cocktails kunt maken. Kiest u voor een Mojito, een Cosmopolitan of bijvoorbeeld een Margarita? U kunt ook zelf een cocktail bedenken en uiteraard proeft u zelf bij elke cocktail het resultaat. U maakt tijdens het groepsuitje per persoon 2 cocktails.

Diner
U sluit het personeelsuitje samen in stijl af met een heerlijk tapas diner in het hart van de stad. Bij dit diner krijgt u meerdere gangen tapas geserveerd, bestaande uit vis-, vlees-, en vegetarische gerechtjes. Maar dat is nog niet alles; ter afsluiting geniet u samen van een proeverij van nagerechten. Uiteraard houden we rekening met eventuele dieetwensen.

Geniet van dit zonnige arrangement!


Reviews van het bedrijfsuitje:
Mevrouw N. Zwart: "Leuke stadswandeling toegevoegd met daarna een heel leuke en lekkere cocktailworkshop met een gezellige barman die ons gezelschap goed aanvoelde en daarna als afsluiter een fantastisch tapasdiner waarin er ruim voldoende eten voor een ieder was. Wij hebben een heel plezierig groepsuitje gehad. Zeker voor herhaling vatbaar."

Mevrouw N. Zwart (nog een keer): "Wij hebben enorm genoten van het aangepaste cocktail arrangement in Groningen. De aanpassingen die we wilden hebben zijn zonder problemen toegepast en uitstekend doorgekomen."

A. Rijber: "Wij hebben met zijn alleen een heel leuke bedrijfsuitje gehad."

Anoniem: "Het was prima geregeld. We hebben een leuk vrijgezellenfeest gehad!"

Groepsgrootte
12 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs
Aantal PersonenPrijs p.p. Excl BTWPrijs p.p. Incl BTW
12 - 19 € 85 € 96,48
20 - 40 € 73 € 82,86
41 - 80 € 69 € 78,32
Inclusief
- Ontvangst met een hapje en een drankje
- Salsa workshop
- Workshop cocktails shaken (2 per persoon)
- Meergangen tapas diner met proeverij van nagerechten

Opmerking: U kunt er ook voor kiezen een cocktail naar keuze te drinken en de workshop achterwege te laten. De prijs voor het arrangement wordt dan € 59,00

  • Meer dan 135.000 deelnemers
  • Ruim 14 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 68 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dag

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
085-2733790,
085-2733792 of
06-22791271

Per email

info@stadsarrangement.nl

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Bel voor meer informatie over bedrijfsuitjes
E-mail voor meer informatie over teamuitjes