Salsa Cocktail Enschede


Ontvangst
Uw bedrijfsuitje begint in de mooie binnenstad van Enschede, waar u verwelkomd wordt met een heerlijke welkomstcocktail.

Salsa workshop
Uw salsaleraar ontvangt u met tropische muziek. Tijdens deze swingende workshop staan plezier en gezelligheid centraal. U kunt ervoor kiezen om in paren te dansen maar u kunt ook als groep les krijgen.

Het woord salsa betekent letterlijk "saus", de muziek is een verzameling van invloeden en ritmes uit Cuba, Afrika en de overige Zuid-Amerikaanse landen. In de nachtclubs ontstond een dans welke een mix was uit bewegingen van mambo, merengue, chachacha, en andere ritmes.

Cocktail
Hierna is het tijd voor nóg wat zon in uw personeelsuitje; u leert hoe u de lekkerste cocktails kunt maken. Kiest u voor een Mojito, een Cosmopolitan of bijvoorbeeld een Margarita? U kunt ook zelf een cocktail bedenken en uiteraard proeft u zelf bij elke cocktail het resultaat. U maakt per persoon 2 cocktails.

Diner
U sluit dit zonnige groepsuitje in Enschede in stijl af met een heerlijk tapas diner in hartje Enschede. U krijgt koude en warme gerechtjes geserveerd, en u kunt kiezen tussen vlees-, vis- of vegetarische gerechtjes. U sluit het diner af met een heerlijk ijsdessert naar keuze. Uiteraard houden we rekening met eventuele dieetwensen.

Maak uw Caribische gevoelens los tijdens dit speciale bedrijfsuitje in Enschede!


Review teamuitje
Mevrouw S. Wagenaar: "Erg leuke dag gehad, dit arrangement is echt een aanrader. De vrijgezel was erg te spreken en ik heb van de mensen om mij heen die dag alleen maar positieve reacties gehad."

Mevrouw E. Punte: "Het was een zeer leuk arrangement, lekker afwisselend. Met een groep waarvan sommigen elkaar nog niet zo goed kennen was het een leuke manier om met iedereen te praten. De organisatie verliep prima. Ondanks dat wij op het laatste moment nog wisselden in het aantal personen is alles goed en duidelijk overgekomen bij degenen die ons die dag hebben begeleid."Groepsgrootte
12 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs
Aantal PersonenPrijs p.p. Excl BTWPrijs p.p. Incl BTW
12 - 19 € 85 € 96,48
20 - 40 € 73 € 82,86
41 - 80 € 69 € 78,32
Inclusief
- Ontvangst met welkomstcocktail
- Salsa workshop van 1 uur
- Workshop cocktails shaken
- Tapas diner

Opmerking: U kunt er ook voor kiezen een cocktail naar keuze te drinken en de workshop achterwege te laten. De prijs voor het arrangement wordt dan € 62,00

  • Meer dan 135.000 deelnemers
  • Ruim 14 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 68 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dag

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
085-2733790,
085-2733792 of
06-22791271

Per email

info@stadsarrangement.nl

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Bel voor meer informatie over bedrijfsuitjes
E-mail voor meer informatie over teamuitjes