Salsa Cocktail Den Bosch


Ontvangst

Uw personeelsuitje begint in hartje Den Bosch, waar u in een gezellig restaurant een hapje en een drankje geserveerd krijgt. Daarna is het tijd om te dansen!

Salsa workshop

Uw salsaleraar ontvangt u met tropische muziek. Tijdens deze swingende workshop staat plezier voorop. U kunt ervoor kiezen om in paren te dansen, maar u kunt ook als groep les krijgen.

Het woord salsa betekent letterlijk "saus", de muziek is een verzameling van invloeden en ritmes uit Cuba, Afrika en de overige Zuid-Amerikaanse landen. In de nachtclubs ontstond een dans welke een mix was uit bewegingen van mambo, merengue, chachacha, en andere ritmes.

Cocktails shaken
Hierna is het tijd voor nóg wat zon in uw dag; u leert hoe u de lekkerste cocktails kunt maken. U wordt verwelkomd met een heerlijke cocktail. Terwijl u hiervan geniet vertelt uw enthousiaste bartender u kort over de geschiedenis van de cocktails, waarna er aandacht is voor drankenkennis, de juiste glazen, garnering en leuke weetjes.

Vervolgens gaat u aan de slag. Kiest u voor een Mojito, een Cosmopolitan of bijvoorbeeld een Margarita? U kunt ook een nieuwe cocktail bedenken en uiteraard proeft u zelf het resultaat. Er zijn ook heerlijke alcoholvrije varianten.

Diner
U sluit het bedrijfsuitje samen af met een heerlijk tapasdiner in de mooie binnenstad van Den Bosch. Bij dit diner krijgt u vis, vlees en vegetarische tapas geserveerd, zowel warm als koud. U kunt ook kiezen voor een driegangen diner met meerdere keuzes per gang. Uiteraard houden we het gehele groepsuitje rekening met eventuele dieetwensen.

Geniet van dit zonnige arrangement!

 

Teamuitje review:
Mevrouw S. Wagenaar: "Erg leuk groepsuitje gehad, dit arrangement is echt een aanrader. De vrijgezel was erg te spreken en ik heb van de mensen om mij heen die dag alleen maar positieve reacties gehad."

Groepsgrootte
12 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs
Aantal PersonenPrijs p.p. Excl BTWPrijs p.p. Incl BTW
12 - 19 € 85 € 96,48
20 - 40 € 73 € 82,86
41 - 80 € 69 € 78,32
Inclusief
- Ontvangst met een hapje en een drankje
- Salsaworkshop (zumba, zouk of voor bachatango kan ook)
- Workshop cocktails shaken (2 per persoon)
- Tapasdiner of driegangen diner

Opmerking: U kunt er ook voor kiezen een cocktail naar keuze te drinken en de workshop achterwege te laten. De prijs voor het arrangement wordt dan € 62,50

  • Meer dan 120.000 deelnemers
  • Ruim 12 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 55 steden
  • Keurmerk groepsuitjes

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
085-2733790,
085-2733792 of
06-22791271

Per email

info@stadsarrangement.nl

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Bel voor meer informatie over bedrijfsuitjes
E-mail voor meer informatie over teamuitjes