Salsa Cocktail Breda

Ontvangst
U begint in hartje Breda, waar u in een gezellig restaurant gastvrij ontvangen wordt met een hapje en een drankje.

Salsa workshop

Uw salsaleraar ontvangt u met tropische muziek. Tijdens deze swingende workshop staat plezier voorop. U kunt ervoor kiezen om in paren te dansen, maar u kunt ook met het teamuitje als groep les krijgen.

Het woord salsa betekent letterlijk "saus", de muziek is een verzameling van invloeden en ritmes uit Cuba, Afrika en de overige Zuid-Amerikaanse landen. In de nachtclubs ontstond een dans welke een mix was uit bewegingen van mambo, merengue, chachacha, en andere ritmes.

Cocktails shaken
Hierna is het tijd voor nóg wat zon in uw bedrijfsuitje; u leert hoe u de lekkerste cocktails kunt maken. U wordt verwelkomd met een heerlijke cocktail. Terwijl u hiervan geniet vertelt uw enthousiaste bartender u kort over de geschiedenis van de cocktails, waarna er aandacht is voor drankenkennis, de juiste glazen, garnering en leuke weetjes.

Vervolgens gaat u aan de slag. Kiest u voor een Mojito, een Cosmopolitan of bijvoorbeeld een Margarita? U kunt ook een nieuwe cocktail bedenken en uiteraard proeft u zelf het resultaat. Er zijn ook heerlijke alcoholvrije varianten.

Diner
U sluit het groepsuitje samen in stijl af met een heerlijk tapasdiner in de mooie binnenstad van Breda. Uiteraard houden we rekening met eventuele dieetwensen.

Geniet van dit zonnige arrangement in Breda!

Personeelsuitje review:
Mevrouw Avis: "Prijs-kwaliteit was perfect. Het groepsuitje te Breda was nog beter dan ik in gedachten had. We werden zeer vriendelijk ontvangen en alles verliep ontzettend soepel. De salsa leraar deed het erg leuk, de locatie was hiervoor perfect. Daarna hebben we cocktails zelf gemaakt en uiteraard heerlijk opgedronken. Tussendoor werd om het kwartier een tapas gerecht neergezet, stuk voor stuk heerlijk. En omdat de cocktails ook tijdens het diner gemaakt werden viel de drankrekening ook weer mee. Zeker een groepsuitje dat voor herhaling vatbaar is."

Groepsgrootte
12 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs
Aantal PersonenPrijs p.p. Excl BTWPrijs p.p. Incl BTW
12 - 19 € 85 € 96,48
20 - 40 € 73 € 82,86
41 - 80 € 69 € 78,32
Inclusief
- Ontvangst met een hapje en een drankje
- Salsa workshop (zumba, zouk of voor bachatango kan ook)
- Workshop Cocktails shaken (2 per persoon)
- Tapas diner

Opmerking: U kunt er ook voor kiezen een cocktail naar keuze te drinken en de workshop achterwege te laten. De prijs voor het arrangement wordt dan € 65,00

  • Meer dan 135.000 deelnemers
  • Ruim 14 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 68 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dag

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
085-2733790,
085-2733792 of
06-22791271

Per email

info@stadsarrangement.nl

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Bel voor meer informatie over bedrijfsuitjes
E-mail voor meer informatie over teamuitjes