Rondvaart met stadswandeling Kampen


Een geslaagd bedrijfsuitje in Kampen:
 Ga samen wandelen en varen en neem uw collega's mee naar twee leuke restaurants:

  • Lunch (huisgemaakte soep, luxe belegd broodje en 1 consumptie)
  • Rondvaart over de IJssel vanuit hartjeKampen
  • Stadswandeling met lokale stadsgids
  • 3 gangen keuzemenu of floating barbecue

Start van uw bedrijfsuitje in Kampen: verzorgde lunch 

In een restaurant in de binnenstad staat een mooie tafel voor u klaar. Hier ontmoet u elkaar en begint het uitje met een ontspannen lunch. Deze bestaat uit huisgemaakte soep en diverse broodjes met luxe beleg. U kiest zelf wat u erbij wilt drinken. Er is keuze uit koffie, thee, melk, of fris.

Rondvaart Kampen

Hierna stapt u aan boord van een prachtig zeilschip (de schipper vaart op de motor). De vaartocht begint in het centrum. U vaart over de IJssel, het Kattendiep en het Ketelmeer. Vanaf het water ziet u de stad eens van een andere kant. U heeft prachtig zicht op de skyline van Kampen met de mooie historische panden, de kenmerkende Bovenkerk en de stadsbrug. Tussen de watersporters door vaart u richting de uiterwaarden. Hier alleen nog rust, ruimte en natuur. Daarna vaart u weer richting de gezellig drukke stad. Een afwisselende vaartocht!

Stadswandeling door Kampen

Uw stadsgids staat al klaar op de kade. Hij neemt u met veel plezier mee door 'zijn' Kampen. Op historisch gebied heeft deze voormalige Hanzestad aan de IJssel veel te bieden. Zo telt Kampen meer dan 500 Rijksmonumenten. U ziet een keuze uit de mooiste bezienswaardigheden, zoals bijvoorbeeld de Bovenkerk, het Oude en Nieuwe Raadhuis, en de drie stadspoorten. Ook hoort u de leukste anekdotes en loopt u langs de mooiste 'onontdekte' plekjes. De wandeling eindigt bij het restaurant. Hier neemt u afscheid van de gids.

Diner keuzediner of barbecue

U wordt gastvrij ontvangen in het tweede restaurant van de dag. Het is hoog tijd om te genieten van een heerlijk driegangendiner!Ter plekke maakt u een keuze uit de uitgebreide kaart. Er is voor ieder wat wils. Of kiest u voor de barbecue? Deze is aan boord van een prachtig schip. Geniet met een glas in uw hand van de zonsondergang. De chef-kok zorgt voor toegankelijke keuzes en gerechten van goede kwaliteit. We zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld, zodat iedereen ontspannen kan genieten.

In welke restaurants gaat u eten?
Natuurlijk zorgen we ervoor dat uw collega's tevreden zullen zijn over het eten. Daarom werken we in Kampen samen met partnerrestaurants. Het zijn restaurants op mooie locaties met kwaliteitsmenu's, gastvrije bediening en goede reviews. We bezoeken ze regelmatig en houden de reviews nauwlettend in de gaten.  

Dieetwensen of allergieën?
Geen probleem! U kunt dit aan ons doorgeven. Iedereen kan onbezorgd meedoen.

Wanneer kunt u dit personeelsuitje doen?
Elke dag van de week. De vaartocht is mogelijk van 1 april t/m 31 oktober. U vaart in een een deels overdekte boot. In de wintermaanden kunt u ons walking dinner reserveren. 

Maak uw collega's blij met dit afwisselende teamuitje!

Groepsgrootte
15 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 19 € 79 € 86,11
20 - 30 € 75 € 81,75
31 - 80 € 72 € 78,48
Inclusief
Wat vindt u van deze tijdsindeling?
13.30 uur Verzorgde lunch inclusief consumptie
15.00 uur Rondvaart op een traditioneel zeilschip
16.00 uur Stadswandeling met stadsgids
17.30 uur Diner: 3 gangen keuzemenu of floating barbecue

De floating BBQ is aan boord van een prachtig schip in de haven van Kampen. De meerprijs is € 15,- per persoon. We houden speciaal rekening met vegetariërs.

Liever andere tijden? Neem contact op!

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790, of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Keurmerk groepsuitjes