Proef, kijk en beleef Delft


Met veel plezier hebben we dit originele groepsuitje in Delft voor u samengesteld!

Lunch
In hartje Delft begint uw bedrijfsuitje met een verzorgde lunch. Samen geniet u van een huisgemaakte soep, een luxe belegd broodje en een consumptie. Hierna haalt uw gids u op.

Proef de stad
De gids neemt u mee door de gezellige binnenstad van Delft. Er is een mooie route voor u uitgestippeld, waarbij aandacht is voor de historie van de stad, maar zeker ook voor het heden. Wanneer staat de stad op z'n kop, en waarom? Waar komen de ca. 2 miljoen toeristen per jaar vooral voor? Waar staan de Delftenaren om bekend en welke beroemde Delftenaren kent u? Hoe klinkt het accent? Allemaal zaken waaraan aandacht wordt besteed door uw Delftse gids.

Kijken, proeven, genieten
Tijdens de wandeling komt u door de minder bekende straten en steegjes van Delft waar u kijkt, proeft en geniet. Zo krijgt u een demonstratie Delftsblauw schilderen, en in één van de leukste straatjes van Delft eet u een Delftenaartje en neemt u een zoete verrassing mee. In een prachtig restaurant krijgt u alles te horen over de connectie die het restaurant met boter heeft, waarna u een boterbabbelaar likeur proeft.

In een gemoedelijk atelier in een achteraf straatje heeft de kunstenares een leuk Delftsblauw aandenken voor u klaar liggen. Maar dat is nog niet alles, u kunt Delft niet verlaten zonder het enige echte Delfts bier te proeven! Uw gastheer vertelt u graag meer over de achtergrond van het Delftse bier. U krijgt een proefglas Gruyt (in de basis een weizenbier met minder hop en diverse soorten mout) en een Mueselare (een kruidige Tripel met nagisting op fles). Proost!

Rondvaart
U neemt afscheid van de gids en gaat samen mooie rondvaart maken door Delft. Net als Amsterdam heeft ook Delft een grachtengordel. U vaart onder eeuwenoude boogbruggen door, langs historische bezienswaardigheden als VOC-locaties en patriciërshuizen. De boot is open bij mooi weer, en er is een gids aan boord.

Borreluurtje
Om uw teamuitje samen af te sluiten wordt u gastvrij ontvangen in één van de leukste restaurantjes in Delft voor een gezellig borreluurtje.

Een heerlijke dag Delft, laat het u smaken!


Review:
De Schelf: "Het was prima en leuk: goede restaurants.. leuke afwisseling in programma.. voor ieder wat te halen in een fraaie stad..

GMP+: "Een prima bedrijfsuitje in Delft. De afwisseling van de wandeling en de andere 4 activiteiten was perfect! Stadsarrangement was snel en klantvriendelijk."Groepsgrootte
10 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs
€ 69 per persoon
Inclusief
- Lunch
- Begeleiding door gids
- Handgemaakt Delftsblauw aandenken
- Delftenaartje proeven
- Zoete verrassing
- Bezoek Delftsblauw schilderatelier
- Huisgestookte Boterbabbelaar likeur
- Proeverij van 2 soorten Delfts bier
- Rondvaart
- Borreluurtje (2 drankjes + koud en warm bittergarnituur)

Tijdsindicatie: start 12.00 uur, einde ca. 18.00 uur.

  • Meer dan 135.000 deelnemers
  • Ruim 14 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 68 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dag

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
085-2733790,
085-2733792 of
06-22791271

Per email

info@stadsarrangement.nl

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Bel voor meer informatie over bedrijfsuitjes
E-mail voor meer informatie over teamuitjes