Outdoor Triviant Zaandam

Het legendarische bordspel Triviant als Outdoor City Game. Bundel uw kennis, speel strategisch en werk goed samen. Een fantastisch bedrijfsuitje!

Gastvrij welkom in de binnenstad van Zaandam

In een leuk etablissement in de binnenstad ontmoeten u en uw collega's elkaar voor een teamuitje. Onder het genot van een verrukkelijk aperitief, voelt u zich spoedig de koning te rijk. Daarna maakt u teams van 6 personen en begint uw spel...

Zo leert u uw collega's op een heel andere manier kennen!

  • Bij dit spel zijn verschillende kwaliteiten van belang, namelijk: kennis, inzicht en teamgeest!
  • U krijgt een grote diversiteit aan opgaven op uw mobiel binnen. En aangezien iedereen zo zijn eigen specialisme heeft, kan elke teamlid volop meedoen.
  • Verdien zoveel mogelijk punten doormiddel van het uitvoeren van verschillende opdrachten en uitdagingen.
  • U keert terug naar het beginpunt wanneer u voldoende punten heeft verdient. Met deze punten kunt puzzelstukken kopen. Met de puzzelstukken gaat u aan de slag om deze op de juiste plek te leggen waardoor er een code van de kluis tevoorschijn komt.
  • Het team met de meeste punten krijgt als eerste de puzzel. Is de code juist en gaat de kluis open dan heb je gewonnen.

Opmerking: Tijdens dit spel wordt u op afstand begeleid door uw spelleider. 

Als afsluiter van uw personeelsuitje gaat u lekker uit eten

In een van de beste restaurants van Zaandam staat de bediening al op u te wachten. Er wordt een driegangendiner opgediend. De menukaart biedt een riante keuze aan vis-, vlees- en vegetarische gerechten. Collega's die niet alles mogen of kunnen eten, kunnen vanzelfsprekend rekenen op onze soepelheid.

Aan het eind kijkt u terug op een soepel verlopen teamuitje, waarbij u en uw collega's elkaar van een hele nieuwe kant hebben leren kennen.

Groepsgrootte
15 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 62 € 71,30
15 - 39 € 59 € 67,85
40 - 60 € 57 € 65,55
Inclusief
- Welkomstdrankje
- Outdoor Triviant spel met begeleiding op afstand
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie