Outdoor Triviant Leeuwarden

Verras uw collega's met deze Outdoor City Game, gebaseerd op het legendarische bordspel Trivial Pursuit, met de onderschatte binnenstad van Leeuwarden als decor!

Wees welkom in de het bruisende centrum van Friesland

In een lokaal eethuis ontmoeten u en uw naaste medewerkers elkaar voor een spetterend teamuitje. Onder het plezier van een verkwikkend glaasje, voelt u zich weldra thuis. Daarna maakt u teams van 6 personen en begint uw spel...

Zo leert u uw collega's op een heel andere manier kennen!

  • Bij dit spel zijn verschillende kwaliteiten van belang, namelijk: kennis, inzicht en teamgeest!
  • U krijgt een grote diversiteit aan opgaven op uw mobiel binnen. En aangezien iedereen zo zijn eigen specialisme heeft, kan elke teamlid volop meedoen.
  • Verdien zoveel mogelijk punten doormiddel van het uitvoeren van verschillende opdrachten en uitdagingen.
  • U keert terug naar het beginpunt wanneer u voldoende punten heeft verdient. Met deze punten kunt puzzelstukken kopen. Met de puzzelstukken gaat u aan de slag om deze op de juiste plek te leggen waardoor er een code van de kluis tevoorschijn komt.
  • Het team met de meeste punten krijgt als eerste de puzzel. Is de code juist en gaat de kluis open dan heb je gewonnen.

Opmerking: Tijdens dit spel wordt u op afstand begeleid door uw spelleider. 

Uw bedrijfsuitje culinair afsluiten met een heerlijk diner

Na een opwindende ontknoping waar u uw collega's eens van een andere kant heeft leren kennen, wandelt u samen naar een beregoed restaurant. Het menu bestaat uit drie gangen. Per gang kunt u vis, vlees of vegetarisch als hoofdingrediënt kiezen. Voor collega's die bepaald voedsel niet mogen eten, hebben wij uiteraard iets geregeld.

U zegt elkaar gedag en kunt omzien naar een gedenkwaardig personeelsuitje!

Review Outdoor Triviant Leeuwarden

Stella (Overheidsbedrijf, Leeuwarden): "Goed geregeld, leuke activiteit, leuke locatie om te eten, lekker gegeten. Wij hadden de activiteit op het laatste moment geregeld, zodoende was er een kort tijdsbestek voor jullie om alles te regelen. Algemene indruk is plezierig, goed geregeld."

Groepsgrootte
15 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 62 € 71,30
15 - 39 € 59 € 67,85
40 - 60 € 57 € 65,55
Inclusief
- Welkomstdrankje
- Outdoor Triviant spel met begeleiding op afstand
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie