Outdoor Triviant Enkhuizen

Tijdens een origineel bedrijfsuitje speelt u het legendarische Triviant als Outdoor City Game en ontdekt u de schoonheid van de binnenstad van Enkhuizen!

Hartelijk ontvangst in de oude binnenstad van Enkhuizen

De deelnemers aan het personeelsuitje ontmoeten elkaar in een sfeervol etablissement in de binnenstad. Onder het plezier van een verrukkelijk glaasje, voelt u zich spoedig de koning te rijk. Daarna maakt u teams van 6 personen en begint uw spel...

Zo leert u uw collega's op een heel andere manier kennen!

  • Bij dit spel zijn verschillende kwaliteiten van belang, namelijk: kennis, inzicht en teamgeest!
  • U krijgt een grote diversiteit aan opgaven op uw mobiel binnen. En aangezien iedereen zo zijn eigen specialisme heeft, kan elke teamlid volop meedoen.
  • Verdien zoveel mogelijk punten doormiddel van het uitvoeren van verschillende opdrachten en uitdagingen.
  • U keert terug naar het beginpunt wanneer u voldoende punten heeft verdient. Met deze punten kunt puzzelstukken kopen. Met de puzzelstukken gaat u aan de slag om deze op de juiste plek te leggen waardoor er een code van de kluis tevoorschijn komt.
  • Het team met de meeste punten krijgt als eerste de puzzel. Is de code juist en gaat de kluis open dan heb je gewonnen.

Opmerking: Tijdens dit spel wordt u op afstand begeleid door uw spelleider. 

Samen dineren op uw teamuitje in de haringstad

In de oude haringstad staat er natuurlijk wel meer op het diner dan vis. Daar komt u snel achter als u aanschuift in het gezellige restaurant. Er wordt een diner van drie gangen opgediend. De menukaart biedt naast vis namelijk een uitgebreide keuze aan vlees- en vegetarische gerechten. Zijn er collega's die niet alles mogen eten, houden wij hier uiteraard rekening mee.

Omdat samenwerken en teamgeest in dit spel zo belangrijk is, is dit groepsuitje is ook uitermate gepast als teambuildinguitje.

Groepsgrootte
15 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 62 € 71,30
15 - 39 € 59 € 67,85
40 - 60 € 57 € 65,55
Inclusief
- Welkomstdrankje
- Outdoor Triviant spel met begeleiding op afstand
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie