Outdoor Triviant Assen

Beleef een origineel bedrijfsuitje! Het legendarische Triviant als Outdoor City Game rondom vele toplocaties van Drenthe.

Hartelijke welkomstgroet in de binnenstad van Assen

Uw teamuitje begint. U ontmoet elkaar in een sfeervol eetcafé in de binnenstad. Het welkom is supervriendelijk! U krijgt een aperitief geschonken. Daarna maakt u teams van 6 personen en begint uw spel...

Zo leert u uw collega's op een heel andere manier kennen!

  • Bij dit spel zijn verschillende kwaliteiten van belang, namelijk: kennis, inzicht en teamgeest!
  • U krijgt een grote diversiteit aan opgaven op uw mobiel binnen. En aangezien iedereen zo zijn eigen specialisme heeft, kan elke teamlid volop meedoen.
  • Verdien zoveel mogelijk punten doormiddel van het uitvoeren van verschillende opdrachten en uitdagingen.
  • U keert terug naar het beginpunt wanneer u voldoende punten heeft verdient. Met deze punten kunt puzzelstukken kopen. Met de puzzelstukken gaat u aan de slag om deze op de juiste plek te leggen waardoor er een code van de kluis tevoorschijn komt.
  • Het team met de meeste punten krijgt als eerste de puzzel. Is de code juist en gaat de kluis open dan heb je gewonnen.

Opmerking: Tijdens dit spel wordt u op afstand begeleid door uw spelleider. 

Gezellig uw teamuitje afsluiten in een beregoed restaurant

Als voltooiing van het mooie arrangement gaat u met zijn allen eten in een super goede eetgelegenheid! Het diner omvat maar liefst drie gangen. Per gang kunt vis, vlees of vegetarisch als hoofdingrediënt kiezen. Met mogelijke dieetwensen onder het personeel houdt de chef-kok uiteraard rekening

Met het de sensatie dat u uw collega's op net wat andere wijze heeft leren kennen, wenst u elkaar een behouden thuisreis. U heeft genoten van een levendig én verrukkelijk teamuitje.

Groepsgrootte
15 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 62 € 71,30
15 - 39 € 59 € 67,85
40 - 60 € 57 € 65,55
Inclusief
- Welkomstdrankje
- Outdoor Triviant spel met begeleiding op afstand
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie