Outdoor Triviant Amsterdam

Wat is uw specialisme? Werk goed samen door uw kennis te bundelen. Triviant tijdens uw bedrijfsuitje, gebaseerd op het legendarische bordspel!

In het centrum van onze hoofdstad wacht u een gastvrij welkom

U ontmoet elkaar in een geriefelijk restaurant in de binnenstad. Onder het plezier van een verkwikkend glaasje, voelt u zich spoedig op uw gemak. Daarna maakt u teams van 6 personen en begint uw spel...

Zo leert u uw collega's op een heel andere manier kennen!

  • Bij dit spel zijn verschillende kwaliteiten van belang, namelijk: kennis, inzicht en teamgeest!
  • U krijgt een grote diversiteit aan opgaven op uw mobiel binnen. En aangezien iedereen zo zijn eigen specialisme heeft, kan elke teamlid volop meedoen.
  • Verdien zoveel mogelijk punten doormiddel van het uitvoeren van verschillende opdrachten en uitdagingen.
  • U keert terug naar het beginpunt wanneer u voldoende punten heeft verdient. Met deze punten kunt puzzelstukken kopen. Met de puzzelstukken gaat u aan de slag om deze op de juiste plek te leggen waardoor er een code van de kluis tevoorschijn komt.
  • Het team met de meeste punten krijgt als eerste de puzzel. Is de code juist en gaat de kluis open dan heb je gewonnen.

Opmerking: Tijdens dit spel wordt u op afstand begeleid door uw spelleider. 

Uw personeelsuitje was nog nooit zo opwindend

De keuze aan restaurants is in Amsterdam natuurlijk enorm. Wij hebben een gezellig restaurant voor uw gezelschap geselecteerd. Er wordt een diner van drie gangen geserveerd. De spijskaart biedt een keuze aan vis-, vlees-, en vegetarische gerechten. Zijn er collega's die niet alles mogen eten, houden wij hier natuurlijk rekening mee.

Verras uw collega's met dit originele afdelingsuitje dat ook in te zetten is als tool voor teambuilding!

Optioneel "Floating BBQ"

Het is ook mogelijk om in plaats van het driegangen keuzediner, uw dag samen af te sluiten met een exclusieve BBQ aan boord van een rondvaartboot. U maakt dan een mooie vaartocht van twee uur door de Amsterdamse grachten, en geniet ondertussen met een glas in de hand van een heerlijke barbecue. Inclusief drankjes (bier/wijn/fris/koffie/thee) geldt hiervoor een meerprijs van € 35,- per persoon. Neem contact met ons op voor de beschikbaarheid.

Groepsgrootte
15 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 62 € 71,30
15 - 39 € 59 € 67,85
40 - 60 € 57 € 65,55
Inclusief
- Welkomstdrankje
- Outdoor Triviant spel met begeleiding op afstand
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie