Outdoor Escaperoom Scheveningen - Coronaproof


Een populair bedrijfsuitje in Scheveningen: Nodig uw collega's uit om te borrelen, daag ze uit voor de Outdoor Escaperoom, en trakteer ze na afloop op een etentje!

  • Ontvangst met welkomstdrankje en bittergarnituur
  • Outdoor Escaperoom citygame in Scheveningen (ca. 2,5 uur)
  • Ervaren begeleiding: spelleider via speciaal ontwikkelde app
  • 3 gangen keuzemenu, all you can eat diner of strandbarbecue

Ontvangst met een hapje en drankje

Uw Outdoor Escaperoom arrangement begint in een gezellig restaurant. Hier wordt u gastvrij ontvangen met een welkomstdrankje en een bittergarnituur. Nadat u bij heeft kunnen praten begint u met de Outdoor Escaperoom citygame. De uitleg heeft u van te voren ontvangen via de spelbegeleider en de teams zijn gemaakt. Uw spelleider zit er klaar voor!

Outdoor Escaperoom citygame 

In groepjes van zo'n zes personen gaat u de stad in, gewapend met een speciaal ontworpen app die één iemand per team dient te downloaden. De Rode Joker, een ietwat crazy wetenschapper, heeft met de tijd gespeeld. Over de stad is nu een ‘Quantumtijdveld’ koepel geplaatst. Aan jullie de taak om de uitgang van deze ‘koepel’ te vinden en te ontsnappen! Om er achter te komen waar de uitgang is moet je achter de GPS-Code van deze geheime uitgang komen. Deze geheime GPS-Code bestaat uit 10 getallen, die moet je binnen de beschikbare tijd zien te verzamelen. Door handig gebruik te maken van de laatste technische snufjes op het gebied van communicatie, zoals videofilmpjes en QR-codes, kunnen jullie achter deze getallen komen. De opdrachten bestaan o.a. uit puzzelopdrachten, vragen over de stad, culturele trivia vragen en uiteraard is het ook mogelijk om leuke vragen over jullie eigen organisatie toe te voegen!

Scheveningen: ideaal voor een geslaagd personeelsuitje! 

Scheveningen-dorp is een vissersplaats en badplaats met een eigen cultuur, accent en klederdracht. Hier worden bewust weinig toeristische activiteiten ontwikkeld. Perfect voor een origineel personeelsuitje. Loop door onontdekte straatjes, geniet van de gemoedelijke sfeer en ontdek de best bewaarde geheimen! Deze outdoor escaperoom heeft zelfs voor inwoners van Scheveningen verrassende elementen. Elk team loopt een andere route, zodat u niet achter elkaar aanloopt. Welk team weet als eerste te ontsnappen?

All you can eat, 3 gangen menu of strandbarbecue?

Nadat het winnende team bekend is gemaakt gaat u samen uit eten in hartje stad. U kunt kiezen tussen een driegangendiner, een all you can eat restaurant of een barbecue op het strand. De bediening ontvangt u hartelijk. Iedereen heeft bij elke gang de keuze uit een gevarieerde kaart. De chef-kok zorgt voor toegankelijke gerechten van goede kwaliteit. Zijn er mensen met voedselallergieën in uw groep? Geef het aan ons door! Wij zorgen ervoor dat iedereen ontspannen mee kan eten. Uw etentje vindt plaats bij één van onze partnerrestaurants in de binnenstad van Scheveningen of aan het strand. Het zijn restaurants op mooie locaties met goede reviews, kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Zo weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn.

Coronaproof-bedrijfsuitje

U speelt dit spel in teams van maximaal 5-6 personen. Uiteraard houdt u 1,5 meter afstand van elkaar. Behoort u tot 1 huishouden dan is het spel met maximaal 6 personen zonder 1,5 meter afstand mogelijk. Tijdens het spel maakt u diverse groepsselfies, wees hierbij creatief en houd 1,5 meter afstand. Tijdens het diner kunt in tweetallen dicht bij elkaar zitten met een onderlinge afstand van 1,5 meter tot de andere tweetallen. Het is ook mogelijk het arrangement zonder diner en welkomstdrankje te boeken, informeer naar de mogelijkheden.

Review Outdoor Escaperoom Scheveningen

Mevrouw H.J. Flier: "Prima, goed voorbereid, duidelijke instructies. Goede communicatie."

Hiermee heeft u een borrel, een outdoor-escape-citygame en een etentje in één afwisselend bedrijfsuitje in Scheveningen!  

Groepsgrootte
10 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 30 € 62 € 71,30
31 - 60 € 59 € 67,85
61 - 100 € 57 € 65,55
Inclusief
· Ontvangst met een welkomstdrankje en een bittergarnituur
· Outdoor Escape Room spel (circa 2,5 uur)
· Ervaren spelleider via speciaal ontwikkelde app
· 3 gangen keuzemenu - of
· all you can eat diner - of
· barbecue op het strand van Scheveningen

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
15.00 uur hapje en drankje
15.30 uur Outdoor citygame
18.00 uur Diner

Liever eerder of later beginnen? Dat kan! Neem contact op!

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790, of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Keurmerk groepsuitjes