Outdoor Escaperoom Mechelen


Borrelen, een Escaperoom in de frisse buitenlucht en een lekker etentje! Maak uw team blij met deze vrolijke groepsuitstap in Mechelen!

 • Ontvangst met een welkomstdrankje
 • Outdoor Escaperoom citygame in de binnenstad van Mechelen (ca. 2,5 uur)
 • Ervaren spelleider via whatsappcontact
 • Diner: Uitgebreid hoofdgerecht naar keuze
 • (Of barbecue - alleen voor groepen boven 25 p)

Ontvangst met een hapje en drankje

Uw Outdoor Escaperoom arrangement begint in hartje stad. In een gezellig restaurant wordt u gastvrij ontvangen met een welkomstdrankje. Nadat u bij heeft kunnen praten begint u met de escaperoom citygame. De uitleg heeft u van te voren ontvangen en de teams zijn gemaakt. Uw spelleider zit er klaar voor!

Outdoor Escaperoom 

In groepjes van zo'n zes personen gaat u de stad in, gewapend met een speciale plattegrond en een fotoblad. Lukt het u om de plattegrond en de foto's aan elkaar te linken? Dan kunt u de enige juiste route vinden. Hoe werkt het? Als u in een vakje van de plattegrond het gezochte onderwerp ziet, maakt u een foto. Deze stuurt u via whatsapp naar de spelleider. U maakt bijvoorbeeld een foto van een gevelsteen, een standbeeld of een bijzonder naambordje dat binnen het vakje op de plattegrond te vinden is. Hierna ontvangt u direct een berichtje terug van de spelleider. Is de foto juist? Dan weet u meteen of u op de goede weg bent. Elk team gebruikt één smartphone voor dit spel. 

Mechelen: ideale stad voor uw teambuilding! 

Hier vindt u stadspaleizen, historische kerken en prachtige gildehuizen. Loop door de smalle klinkerstraatjes, bekijk de historische pandjes met gekleurde gevels en geniet van de gemoedelijke sfeer. De vele restaurants, kroegen en terrasjes leveren een vrolijk geheel op. Tijdens deze outdoor escaperoom komt u niet alleen langs de highlights van de stad, u loopt ook door de 'onontdekte' smalle klinkerstraatjes. Op deze manier zorgt deze citygame zelfs voor inwoners van Mechelen voor verrassingen! Elk team loopt een andere route, zodat u niet achter elkaar aanloopt. Welk team weet het snelst te ontsnappen?

Gezellig diner ter afsluiting van deze uitstap

Nadat het winnende team bekend is gemaakt gaat u samen uit eten in hartje stad. De bediening ontvangt u hartelijk en overhandigt u de kaart. U heeft de keuze uit vis-, vlees-, en vegetarische hoofdgerechten. Natuurlijk zijn de bijgerechten inbegrepen. De chef-kok zorgt voor toegankelijke keuzes van goede kwaliteit. Zijn er mensen met voedselallergieën in de groep? Geef het aan ons door! Wij zorgen voor voldoende alternatieven. We reserveren in Mechelen bij partnerrestaurants die we regelmatig bezoeken. Het zijn restaurants op mooie locaties met goede reviews, kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Zo weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn. 

Review Outdoor Escaperoom Mechelen

Annemie de Plancke: "Ons uitje in Mechelen is prima verlopen. Onze escape outdoor is echt een aanrader,leuk en je ontdekt iets van Mechelen. Heb deze escape outdoor al aan heel wat mensen aangeraden."

Laat uw collega's ontspannen borrelen en fanatiek 'citygamen' tijdens dit bedrijfsuitje in Mechelen. Trakteer ze na afloop op een etentje! 

Groepsgrootte
6 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
6 - 9 € 52 € 59,80
10 - 30 € 49 € 56,35
31 - 60 € 48 € 55,20
61 - 100 € 46 € 52,90
Inclusief
· Ontvangst met een welkomstdrankje
· Outdoor Escape Room spel (circa 2,5 uur)
· Ervaren spelleider via whatsappcontact
· Uitgebreid hoofdgerecht naar keuze (inclusief bijgerechten)

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
15.30 uur Drankje
16.00 uur Outdoor citygame
18.30 uur Diner

Liever eerder of later beginnen? Dat kan! Neem contact op!

 • Meer dan 150.000 deelnemers
 • Ruim 15 jaar ervaring
 • Voor groepen vanaf 10 personen
 • In meer dan 100 steden
 • Keurmerk groepsuitjes
 • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790, of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Keurmerk groepsuitjes