Moordspel in Assen

Ontmasker de dader terwijl u van een heerlijk diner geniet. Moordspel als personeelsuitje in Assen is alle verwikkelingen waard!

Hartelijke welkomstgroet in de binnenstad van Assen

Het startpunt van uw bedrijfsuitje is een comfortabel stadsrestaurant. Met een drankje wordt u samen met uw collega's verwend.

Alleen met helder nadenken vindt u de dader

  • Uw teamuitje wordt opgeschrikt door een tragisch bericht.
  • Lady Butterfly, een welgestelde dame die de dood heeft gevonden door een vallende baksteen.
  • Veel wijst erop dat ze door een vallende baksteen is geraakt.
  • Laat u verbluffen door haar merkwaardige levenswandel.
  • Met veel tamtam komt de butler binnen. Hij blijkt - tot ieders verbijstering - als over het autopsierapport te beschikken. Ook weet hij verdacht veel over het incident/de moord zelf…
  • In een videoboodschap van vlak voor haar dood deelt de lady mee dat ze haar testament heeft gewijzigd…
  • Uw team wordt aangesteld om de moordenaar te ontmaskeren!

Degelijk onderzoek tijdens het diner

Wat niet veel mensen weten is dat er een direct verband bestaat tussen lekker ten en het oplossen van een moord. Onze bijdrage aan de oplossing van de zaak is het opdienen van een copieus driegangendiner met voor ieder wat wils, een ruime keuze per gang. Ook voor ons is het immers belangrijk dat de moordenaar snel wordt opgespoord. Voor collega's die bepaald voedsel niet mogen eten, hebben wij uiteraard iets geregeld.

Voor een geslaagd afdelingsuitje is Assen een zeer geschikte stad! Het moordspel is ook met grote gezelschappen te spelen. Wij zorgen dan voor extra acteurs om het voor iedereen spannend en onderhoudend te houden.

Review van het bedrijfsuitje:

De Hanzeborg"De acteur bleef tijdens het teamuitje uitstekend in zijn rol en hij reageerde erg leuk op reacties van collega's. De informatie is prima, er wordt ook niet zo moeilijk gedaan als er iets gewijzigd wordt tijdens het diner, erg klantvriendelijk, waarvoor dank! Wellicht een idee om iets meer rauwkost te serveren. Verder was alles prima naar wens. We hebben genoten van het uitstapje."
Mevrouw Rijnstra: "Het arrangement was 
heel erg goed. Het was goed op elkaar afgestemd (de acteur en het hotel), het eten was erg goed, uitstekende service aan tafel. De acteur deed het erg goed en zorgde voor een ongedwongen sfeer en een goed verloop van de avond. We hebben erg gelachen en genoten."

Groepsgrootte
10 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 30 € 75 € 81,75
31 - 60 € 69 € 75,21
61 - 80 € 62 € 67,58
Inclusief
- Welkomstdrankje
- Acteur(s) voor het moorddiner
- Prijs(je) voor de beste rechercheur
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie