Kraak de Code Mechelen - NIEUW!

Welk team weet als eerste de code te kraken?

Ontvangst
Uw dag begint als u samenkomt in het centrum van Mechelen. De uitleg van het spel heeft u van te voren per mail ontvangen. Uw instructeur is niet in de stad, maar begeleidt uw groep via whatsapp.

Kraak de code Mechelen
Meestercrimineel Klaas D. is gearresteerd, maar niet voordat hij zijn buit op een geheime locatie heeft verstopt. Als rechercheurs zijn jullie belast met de taak om de geheime code te kraken die hij naar zijn handlanger vanuit de gevangenis doorseint. Gedurende het spel ontvangt elk team verschillende opdrachten die leiden tot een deel van de geheime code. Jullie moeten samenwerken, slim denken en de codes ontcijferen om de vindplaats van de buit te achterhalen. Onze instructeur begeleidt u op afstand en zorgt voor de nodige spanning.

Citygame Mechelen
Natuurlijk is het spel zo gemaakt dat u langs mooie plekken komt. De aanwijzingen zijn op bijzondere locaties te vinden, zodat er zelfs voor inwoners van Mechelen verrassingen tussen zitten. Mechelen heeft een gemoedelijke sfeer. Loop samen door de smalle klinkerstraatjes, geniet van de vrolijke pleinen en ontdek de best bewaarde geheimen van de stad!

Opmerking:
Tijdens dit spannende spel is de instructeur niet fysiek aanwezig maar begeleidt hij u op afstand.

Groepsgrootte
6 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
prijs
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
6 - 9 € 25 € 30,25
10 - 30 € 24 € 29,04
31 - 60 € 23 € 27,83
61 - 100 € 22 € 26,62
Inclusief
- Kraak de code - binnenspel (1,5 uur)
- Begeleiding op afstand door onze instructeur

Reserveren Meer informatie