Keuze Houtbranden/Kroegsport in Enschede


Ontvangst
In de binnenstad van Enschede wordt u ontvangen met een hapje en een drankje. Hierna splitst de groep zich op. U laat de groep van te voren kiezen uit één van deze twee onderdelen:

Workshop houtbranden
Uitgangspunt is het maken van een hart met tekst, of een dienblad. Vervolgens kunt u deze met allerlei technieken aankleden. Bijvoorbeeld een zelfbedachte tekst aanbrengen. Dit gebeurt door middel van houtbranden. U kunt denken aan een spreuk, maar ook uw naambordje kunt u op deze manier maken.

Ook kunt u verven, sjabloneren en een waxinelichthouder aanbrengen. Er wordt gezorgd voor alle materialen en deskundige begeleiding zodat iedereen met een origineel en leuk werkstuk naar huis gaat.

Kroegsport
In één van de gezelligste kroegen van Enschede maakt u kennis met kroegsport; allerlei leuke activiteiten die je in een kroeg kunt doen. Zo gaat u mexen, en probeert u hiermee in een aantal rondes zoveel mogelijk punten te verdienen. Ook laat u horen of u de 'voice van Enschede' bent tijdens de Karaoke competitie. Maar er is meer. Wat dacht u van Kopspijkeren? Hoeveel slagen heeft u nodig? Ten slotte kunt u punten verdienen bij de pubquiz. De drankjes zijn inclusief.

Diner
U sluit dit originele bedrijfsuitje samen af met een heerlijk diner. In hartje stad gaat u samen aan tafel om te genieten van een lekker etentje. U heeft per gang de keuze uit meerdere gerechten.

Uiteraard houden we rekening met eventuele dieetwensen en allergieën, u kunt zorgeloos genieten van deze afwisselende dag!


Groepsgrootte
10 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs
€ 69 per persoon
Inclusief
- Ontvangst met een hapje en een drankje
Keuze:
- Houtbranden; dienblad of hart maken
- Kroegsport inclusief drankjes
- Driegangen diner

Voor kleine groepen: U kunt ook één van de onderdelen kiezen. Voor beide onderdelen is het minimum aantal deelnemers 10.

  • Meer dan 120.000 deelnemers
  • Ruim 12 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 55 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dag

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
085-2733790,
085-2733792 of
06-22791271

Per email

info@stadsarrangement.nl

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Bel voor meer informatie over bedrijfsuitjes
E-mail voor meer informatie over teamuitjes