La bella Italia!

Ontdek Italië in Amersfoort! 

Aperitivo Italiano
Uw dag begint in hartje stad met een 'aperitivo Italiano'. Tijdens dit Italiaanse borreluurtje in een gezellig restaurant wordt u gastvrij ontvangen met hét drankje van de Italiaanse terrassen: een spritz-apérol. Hierbij worden typisch Italiaanse borrelhapjes geserveerd, zoals olijven en zoute koekjes. (In de winter kunt u kiezen voor Italiaanse koffie, lekker met Amaretto en slagroom!)

Hierna is de keuze aan u: een grachtentocht of een stadswandeling.

Grachtentocht
Bij de grachtentocht ziet u alle highlights van Amersfoort vanaf het water, zoals het voormalige klooster, de Onze Lieve Vrouwentoren en het Mondriaanhuis. Aan boord vertelt een gids u tijdens de tocht alles over de bezienswaardigheden. 

Stadswandeling
Als u kiest voor de stadswandeling haalt de gids u op bij het restaurant om u mee te nemen voor een wandeling door de prachtige binnenstad. Hierbij is uiteraard aandacht voor de historische highlights, maar u geniet ook van de onontdekte stukjes stad.

Welkomstdrankje
Hierna gaat u naar een gezellig restaurant, waar de chef u ontvangt met een welkomstdrankje. U krijgt een korte uitleg waarna u samen aan de slag gaat in de professionele keuken.

Italiaanse kookworkshop
Samen maakt u een heerlijk Italiaans driegangen diner met mooi opgemaakte gerechten. Na het koken geniet u aan tafel van zelfgemaakte gerechten als een vitello tonnato, varkensfilet in sinaasappel, sabayon en.... zelfgemaakte tiramisu! Het diner is inclusief de drankjes. 

Buon appetito!

Reviews:
Zonder naamsvermelding: Leuk bedrijfsuitje, we hebben het erg naar onze zin gehad. Kook workshop was ook zeer geslaagd. Contact met Stadsarrangement was foed, redelijk snelle reacties op mails. Aan het begin niet één vast contactpersoon, dat was soms wat verwarrend. Wel fijn dat we een uitje op maat konden maken.

Laurentius Ziekenhuis: "Het arrangement was erg leuk, High Tea was lekker en genoeg. Stadswandeling was ook erg leuk maar voor ons helaas te kort. Het koken was het leukste van de dag, erg gezellig en lekker. Organisatie was prima, documentatie goed, contact voortreffelijk, gezellig bedrijfsuitje."


Groepsgrootte
10 - 16 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs
€ 75 per persoon
Inclusief
- Italiaans borreluurtje met hapjes inclusief 2 drankjes per persoon
- Stadswandeling of Grachtentocht naar keuze
- Welkomstdrankje
- Italiaanse Kookworkshop
- Drankjes tijdens diner
- Recepten

  • Meer dan 120.000 deelnemers
  • Ruim 12 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 55 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dag

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
085-2733790,
085-2733792 of
06-22791271

Per email

info@stadsarrangement.nl

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Bel voor meer informatie over bedrijfsuitjes
E-mail voor meer informatie over teamuitjes