Italiaanse kookworkshop Maastricht

High Tea
U begint dit teamuitje rond lunchtijd met een heerlijke High Tea in het historisch centrum van de stad. U krijgt de bekende scones met jam en clotted cream geserveerd, maar ook soesjes, pralines en taartjes. Uiteraard krijgt u hier onbeperkt thee bij, maar u mag ook kiezen voor koffie.

Stadswandeling
Hierna haalt uw stadsgids u op om u mee te nemen langs de vele bezienswaardigheden van Maastricht en de onontdekte stukjes stad.

Italiaanse kookworkshop
De stadswandeling eindigt bij een professionele keuken, waar u gastvrij ontvangen wordt door de chefkok met een drankje. Na een korte uitleg zet u zelf de koksmuts op om samen diverse mooi opgemaakte Italiaanse gerechtjes te maken. Hierbij zijn ook de drankjes inclusief.

De hapjes en gerechtjes lenen zich er bij uitstek voor om rond 'borreltijd' van te genieten. Rond 18.00 uur eindigt uw personeelsuitje.

Review groepsuitje
Laurentius Ziekenhuis: "Het bedrijfsuitje was erg leuk, High Tea was lekker en genoeg. Stadswandeling was ook erg leuk maar voor ons helaas te kort. Het koken was het leukste van de dag, erg gezellig en lekker. Organisatie was prima, documentatie goed, contact voortreffelijk."

PLUS Retail B.V./Zuid: "We begonnen met een High Tea, mooie locatie met uitzicht over de Maas en een goed verzorgde, lekkere High Tea. Prima geregeld! De gids van de stadwandeling was vriendelijk en wist veel te vertellen, maar het tempo was zeer traag. De workshop was in een mooie ruime keuken en met goede begeleiding. We hebben leuke gerechten gemaakt en vervolgens in een mooie ruimte alles opgeten vergezeld van lekkere drankjes. De organisatie was goed, met duidelijke en tijdige communicatie".


Groepsgrootte
10 - 50 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs
€ 69 per persoon
Inclusief
- Verzorgde High Tea met koffie/thee
- Stadswandeling onder leiding van een deskundige gids
- Workshop Italiaanse gerechtjes inclusief de drankjes
- Recepten

  • Meer dan 120.000 deelnemers
  • Ruim 12 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 55 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dag

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
085-2733790,
085-2733792 of
06-22791271

Per email

info@stadsarrangement.nl

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Bel voor meer informatie over bedrijfsuitjes
E-mail voor meer informatie over teamuitjes