Italiaanse kookworkshop Deventer


Ontdek Italië in Deventer met dit groepsuitje! 

Aperitivo Italiano
Uw teamuitje begint in hartje Deventer met een 'aperitivo Italiano'. Tijdens dit Italiaanse borreluurtje in een gezellig restaurant wordt u gastvrij ontvangen met hét drankje van de Italiaanse terrassen: een spritz-apérol. Hierbij worden typisch Italiaanse borrelhapjes geserveerd, dit kan bijvoorbeeld een bruschetta met knoflook, tomaat en parmaham zijn, of een gegrilde auberginerol met ricotta. (In de winter kunt u kiezen voor Italiaanse koffie, lekker met Amaretto en slagroom!)

Hierna is de keuze aan u: een vaartocht of een stadswandeling.

Vaartocht
Bij de vaartocht gaat u aan boord van een (overdekt) schip om eerst eens uitgebreid te genieten van de skyline van Deventer. U heeft een prachtig zicht op de stad vanaf de IJssel. U vervolgt de tocht door de natuur, en u komt langs de gezellige jachthaven van Deventer.

Stadswandeling
Als u kiest voor de stadswandeling haalt de gids u op bij het restaurant om u mee te nemen voor een wandeling door het Bergkwartier, het "Anton Pieck gedeelte" van de stad. Uw enthousiaste gids laat u sfeervolle, Italiaans aandoende smalle klinkerstraatjes zien, leidt u langs prachtige historische panden en wijst u op schitterende gevelstenen.

Welkomstdrankje
Hierna gaat u naar een gezellig restaurant, waar de chef u ontvangt met een welkomstdrankje en een amuse. U krijgt een korte uitleg waarna u samen aan de slag gaat in de professionele keuken.

Italiaanse kookworkshop
Samen maakt u een heerlijk Italiaans diner met mooi opgemaakte gerechten. Na het koken geniet u aan tafel van zelfgemaakte gerechten als bijvoorbeeld gnocci, originele Italiaanse lintpasta en dolce als Zabaglione met zoete witte wijn en Marsala. U maakt met dit bedrijfsuitje alles zelf, ook de pasta! Het diner is inclusief de drankjes. Uiteraard houden we het gehele bedrijfsuitje rekening met eventuele dieetwensen.

Buon appetito!

Reviews van het personeelsuitje:
PLUS Retail B.V./Zuid: "We begonnen met een High Tea, mooie locatie met uitzicht over de Maas en een goed verzorgde, lekkere High Tea. Prima geregeld! De gids van de stadwandeling was vriendelijk en wist veel te vertellen, maar het tempo was zeer traag. De workshop was in een mooie ruime keuken en met goede begeleiding. We hebben leuke gerechten gemaakt en vervolgens in een mooie ruimte alles opgegeten vergezeld van lekkere drankjes. De organisatie van het bedrijfsuitje was goed, met duidelijke en tijdige communicatie".


Groepsgrootte
10 - 24 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs
€ 95 per persoon
Inclusief
- Italiaans borreluurtje met hapjes inclusief 2 drankjes per persoon
- Stadswandeling of vaartocht naar keuze
- Italiaanse kookworkshop inclusief:
* welkomstdrankje
* amuse
* Italiaanse gerechten
* tweemaal bier/wijn/fris
* koffie/thee na afloop
* recepten

(Grotere groepen worden in twee subgroepen verdeeld zodat iedereen kookt. U eet met z'n allen tegelijk)

  • Meer dan 120.000 deelnemers
  • Ruim 12 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 55 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dag

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
085-2733790,
085-2733792 of
06-22791271

Per email

info@stadsarrangement.nl

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Bel voor meer informatie over bedrijfsuitjes
E-mail voor meer informatie over teamuitjes