Italiaanse kookworkshop Breda

Ontdek gedurende het bedrijfsuitje Italië in Breda! 

Aperitivo Italiano
U begint in hartje Breda met een 'aperitivo Italiano'. Tijdens dit Italiaanse borreluurtje in een gezellig restaurant wordt u gastvrij ontvangen met dé cocktail van de Italiaanse terrassen: een Spritz-Apérol. Hierbij worden typisch Italiaanse borrelhapjes geserveerd. (In de winter kunt u kiezen voor Italiaanse koffie, lekker met Amaretto en slagroom!)

Hierna is de keuze aan u: een vaartocht of een stadswandeling.

Vaartocht
Sinds 2007 is de Haven van Breda in ere hersteld, deze bevindt zich op loopafstand van de Grote Markt en is het decor van tal van evenementen. Hier stapt u aan boord van een gedeeltelijk overdekte boot voor een mooie tocht door de binnenwateren van Breda. Vanaf het water heeft u een prachtig zicht op onder andere het Spanjaardsgat, de karakteristieke waterpoort.

of

Stadswandeling
Breda is een veelzijdige stad met een mooi historisch stadshart en een haven in het centrum. Uw gids laat u een aantal mooie bezienswaardigheden zien zoals de Grote Kerk, het Stadhuis en het Begijnhof. Daarnaast is er aandacht voor de Oude Haven met Spanjaardsgat en Prinsenkade. Tijdens deze mooie wandeling leidt uw gids u door mooie steegjes en straatjes en vertelt hij u de leukste anekdotes.

Welkomstdrankje
Hierna gaat u naar de locatie van de kookworkshop in hartje stad, waar de chef-kok u ontvangt met een welkomstdrankje. U krijgt een korte uitleg waarna u samen aan de slag gaat in de professionele keuken. Uiteraard staat de chef-kok u gedurende het personeelsuitje met raad en daad bij!

Italiaanse kookworkshop
Samen maakt u een heerlijk Italiaans diner met mooi opgemaakte gerechten. Na het koken geniet u aan tafel van zelfgemaakte gerechten als saltimbocca, risotto, lasagna en pesto. Maar natuurlijk is het niet compleet zonder een heerlijk dessert; een gemarineerde grapefruit met limoensorbetijs. U maakt alles zelf, ook de pasta! Het diner is inclusief vijf drankjes. 

Buon appetito!

Bedrijfsuitje reviews:
Laurentius Ziekenhuis: "Het groepsuitje was erg leuk, High Tea was lekker en genoeg. Stadswandeling was ook erg leuk maar voor ons helaas te kort. Het koken was het leukste van de dag, erg gezellig en lekker. Organisatie was prima, documentatie goed, contact voortreffelijk, gezellig groepsuitje."

Groepsgrootte
15 - 60 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs
€ 75 per persoon
Inclusief
- Italiaans borreluurtje met hapjes inclusief 2 drankjes per persoon
- Stadswandeling of vaartocht naar keuze
- Italiaanse kookworkshop inclusief:
* welkomstdrankje
* amuse
* Italiaanse gerechten
* vijf drankjes bier/wijn/fris/koffie/thee pp
* recepten

(Grotere groepen worden in subgroepen verdeeld zodat iedereen kookt. U eet met z'n allen tegelijk)

  • Meer dan 120.000 deelnemers
  • Ruim 12 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 55 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dag

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
085-2733790,
085-2733792 of
06-22791271

Per email

info@stadsarrangement.nl

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Bel voor meer informatie over bedrijfsuitjes
E-mail voor meer informatie over teamuitjes