Hunted Arnhem - NIEUW! -

Dit meeslepende bedrijfsuitje is gebaseerd op de tv sensatie Hunted. Hoe zou u het er zelf van afbrengen? Tijdens dit bedrijfsuitje in Arnhem wordt u opgejaagd, maar kruipt u ook in de rol van hunter. Inclusief spelmateriaal, begeleiding, prijsuitreiking en een diner in hartje stad. Beleef deze dynamische citygame met thrillerachtige elementen!

Welkomstdrankje met hapje

Uw teamuitje begint in het centrum van Arnhem waar de spelleider uw groep ontvangt. Hij heet u van harte welkom. Terwijl u geniet van een welkomstdrankje en een hapje krijgt u een korte briefing. De hunt kan beginnen!

Hunted citygame  
U speelt in verschillende teams; een team met hunters en een team dat op de vlucht is. Lukt het uw team om te 'verdwijnen'?  

Tijdens dit spannende kat- en muisspel doet het vluchtende team een aantal opdrachten in de stad. Zij proberen zoveel mogelijk details over het extractiepunt te weten te komen. Tegelijkertijd is het belangrijk om onder de radar te blijven, want de hunters doen er alles aan om de vluchters aan te houden.  

De hunters zetten alles op alles om met de beschikbare informatie het gevluchte team zo snel mogelijk op te sporen en zo hun vlucht te dwarsbomen.

Teambuilding in Arnhem
Het is voor beide teams zaak om alert te blijven, want als de hunters een foto weten te maken van het team dat op de vlucht is (of andersom) dan wisselen de rollen! Van vluchten naar jagen, of van jagen naar vluchten. Weet het vluchtende team op tijd het extractiepunt te bereiken?

Drankje en prijsuitreiking
Na afloop komt u weer samen en drinkt u een drankje. De spelleider zorgt voor een gezellige prijsuitreiking waarbij hij het winnende team in het zonnetje zet.

Diner ter afsluiting
U sluit dit Hunted groepsuitje samen af in een mooi restaurant in hartje Arnhem. Hier geniet u van een heerlijk driegangen keuzediner of een all you can eat diner. Voor grote groepen stellen we desgewenst in overleg een buffet samen. Uiteraard houden we tijdens het hele personeelsuitje rekening met eventuele dieetwensen. 

Groepsgrootte
15 - 150 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 19 € 79 € 90,85
20 - 40 € 75 € 86,25
41 - 60 € 72 € 82,80
61 - 90 € 69 € 79,35
91 - 150 € 67 € 77,05
Inclusief
- Ontvangst met een welkomstdrankje en een bittergarnituur
- Hunted-citygame
- Professionele begeleiding door ervaren spelleider
- Spelmaterialen
- Afsluitend drankje
- Prijsuitreiking
- Driegangen keuzediner / All you can eat diner

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790, of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Keurmerk groepsuitjes