How to lose a Million Groningen - Coronaproof

Bij dit spannende teamuitje raakt u in no time van een fortuin af. Als ze niet oppassen maakt u de concurrentie schatrijk in het centrum van Het Noorden!

Spreek af met elkaar in een knus eettentje

In een aangenaam eetcafé in de Groningse binnenstad begroeten u en uw naaste medewerkers elkaar. Een supergezellig bedrijfsuitje kan beginnen. U wordt hartelijk welkom geheten met een glaasje naar keuze en een lekker traktatie. Het gezelschap wordt in teams opgesplitst en de speciaal geprepareerde smartphones worden ingeschakeld. Onze spelleider doet de bedoeling van het supergave het spel uit de doeken.

Raadsels en taken zijn gekoppeld aan de mooiste plaatsen!

 • Met de smartphone staat u in verbinding met de spelleiding. Laat u verrassen door de vragen en opdrachten die u ontvangt, maak foto's en verstuur de resultaten.
 • Het team met de beste papieren ziet weldra de bodem van de schatkist. Een team dat eventjes de weg kwijt is, verwerft al spoedig zicht op een Ferrari en een boot!
 • De spanning stijgt wanneer teams elkaar geld gaan geven óf een-op-een ontmoeting aandurven!
 • Houd de scores van alle andere teams in de gaten op de smartphone.
 • Tot slot: een gezamenlijk drankje en een aardigheidje voor het winnende team!

Een culinair feestje als extra bonus

Het enerverende stadsspel is afgelopen. De prijzen zijn uitgedeeld. U en uw team gaan lekker uit eten in een van de best aangeschreven restaurants van de stad. Hier staat een driegangendiner op de planning. Het biedt volop keuze per gang. Er zijn lekkernijen met vis en met vlees. Daarnaast is er een vegetarische optie. Collega's die niet alles mogen of kunnen eten, kunnen vanzelfsprekend rekenen op onze flexibiliteit.

Aan het eind kijkt u terug op een lekker actief groepsuitje, waarbij u en uw collega's elkaar van een hele nieuwe kant hebben leren kennen. Een aanrader!

Coronaproof-bedrijfsuitje

De Coronaproof-variant speelt u in teams van 5-6 personen, uiteraard houdt u 1,5 meter afstand van elkaar. Tijdens het diner kunt in tweetallen dicht bij elkaar zitten met een onderlinge afstand van 1,5 meter tot de andere tweetallen. Het is ook mogelijk het arrangement zonder diner en welkomstdrankje te boeken, informeer naar de mogelijkheden.

Groepsgrootte
10 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 19 € 72 € 82,80
20 - 50 € 69 € 79,35
51 - 100 € 67 € 77,05
Inclusief
- Ontvangst met een welkomstdrankje en een bittergarnituur
- 3 uur durend stadsspel
- Gebruik maken van Smartphones
- Instructeur
- Prijsuitreiking met afsluitend drankje
- Driegangen keuzediner

 • Meer dan 150.000 deelnemers
 • Ruim 15 jaar ervaring
 • Voor groepen vanaf 10 personen
 • In meer dan 100 steden
 • Keurmerk groepsuitjes
 • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790, of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Keurmerk groepsuitjes