High Tea workshop Luik

Een origineel groepsuitje in Luik waarbij teamwork zorgt voor het beste resultaat!

Ontvangst
Uw teambuilding begint in de binnenstad van Luik waar u wordt ontvangen met koffie of thee en gebak. Hierna maakt u met uw groep een stadswandeling met een enthousiaste gids.

Stadswandeling
Luik heeft de laatste jaren een behoorlijke upgrade ondergaan. In het verleden had Luik een imago als 'industriestad', maar tegenwoordig zit het toerisme hier behoorlijk in de lift. Niet zo gek als je bedenkt wat Luik allemaal te bieden heeft...

Uw gids neemt u mee voor een mooie wandeling door de binnenstad van Luik. U neemt natuurlijk een kijkje aan de Maas, die langs de stad stroomt, maar er is ook tijd om door de leuke kronkelige straatjes te lopen. Natuurlijk laat uw gids u de highlights zien, zoals de Sint Pauluskathedraal en de Place Saint Lambert, het prachtige historische stadsplein met daaraan het Prinsbisschoppelijk Paleis.

De gids vertelt u de leukste anekdotes en zorgt ervoor dat zijn informatie goed inspeelt op de interesse binnen uw groep. De wandeling eindigt bij de locatie voor de High Tea workshop.

Workshop High Tea
Onze enthousiaste patissier ontvangt u voor de High Tea workshop. Hiermee sluit u dit bedrijfsuitje in Luik op een originele manier af! Samen gaat u allerlei lekkere gerechten bakken en heerlijke hapjes klaarmaken. De workshop bestaat uit de volgende onderdelen:

Klassiek
De patissier loodst u met alle plezier door de bereiding van klassiekers als Engelse scones met clotted cream en diverse soorten sandwiches.

Chocolade
Ook de afdeling chocolade is goed vertegenwoordigd; u maakt zowel chocolade truffels op een stokje als chocoladeflikken. Deze flikken versiert u zelf met noten en zuidvruchten. 

Zoet én hartig
Ook amandelvruchtentaartjes en mini appelgebakjes staan op het menu. En voor het maken van hartige flensjes draait u na deze workshop uw hand niet meer om!

Na afloop van dit teamuitje in Luik gaat u gezellig samen aan tafel om van alle gerechtjes te proeven. Uiteraard onder het genot van een heerlijke pot thee.

Recepten
U krijgt alle recepten mee naar huis, om het geleerde later nog eens in praktijk te kunnen brengen.

Luik is een prachtige stad met de dynamiek van een studentenstad. Combineert u de stad met deze smakelijke workshop tijdens deze originele groepsuitstap! Eet smakelijk...


Groepsgrootte
15 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs
Aantal PersonenPrijs p.p. Excl BTWPrijs p.p. Incl BTW
15 - 17 € 75 € 85,13
18 - 30 € 69 € 78,32
31 - 60 € 66 € 74,91
61 - 100 € 63 € 71,51
Inclusief
- 2x Koffie/thee en gebak
- Stadswandeling met gids
- Workshop High Tea van ca. 2,5 uur
- Uw eigen High Tea, geserveerd aan tafel
- Alle recepten

  • Meer dan 135.000 deelnemers
  • Ruim 14 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 68 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dag

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
085-2733790,
085-2733792 of
06-22791271

Per email

info@stadsarrangement.nl

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Bel voor meer informatie over bedrijfsuitjes
E-mail voor meer informatie over teamuitjes