Help de directeur is ontvoerd dinerspel Scheveningen

Bekend als stadsspel in de buitenlucht; deze leuke versie van het spel speelt u binnen! 

Ontvangst

Uw bedrijfsuitje begint in hartje Scheveningen, waar u in een gezellig restaurant gastvrij ontvangen wordt met een welkomstdrankje.

Help de directeur is ontvoerd dinerspel in Scheveningen

Hierna gaat u aan tafel om tijdens het diner in groepen 'Help de directeur is ontvoerd' te spelen. Deze versie van het spel is speciaal ontwikkeld om dit spel binnen te kunnen spelen tijdens uw teamuitje of bedrijfsuitje.

Als collega's onder elkaar staat u op het punt om gezellig te gaan dineren als de directeur voor uw ogen ontvoerd wordt! De Rode Macht heeft weer toegeslagen! Ontredderd blijft u achter, maar al snel hoort u van de ontvoerders. Zij brengen de directeur aan de voeten geboeid terug en u heeft precies de tijd die er voor het diner is uitgetrokken om de directeur van zijn/haar boeien te bevrijden. Hiervoor heeft u de sleutel nodig die in de kluis ligt. Welk team lukt het om de kluis te openen en de sleutel te bemachtigen?
Tussen de gangen door krijgt u verschillende opdrachten waarin uw trouw aan het team, de directeur en organisatie op de proef wordt gesteld. Creativiteit inventiviteit, lef en probleemoplossend vermogen zijn essentieel! Uw directeur jureert mee bij bepaalde opdrachten. Met behulp van uw smartphone en onze app vol met technische snufjes gaat u met uw team de strijd aan tegen andere teams én de klok. En uw directeur? Komt hij nog vrij? Dat hangt af van uw successen! Tijdens het spel geniet u van een driegangen keuzediner.

Driegangendiner in Scheveningen

Tijdens het spel geniet u van een heerlijk driegangen keuzediner. Een heerlijk groepsuitje om nog lang over na te praten!

Naast deze dinerversie bieden wij ook Help de directeur is ontvoerd als stadsspel aan.

Groepsgrootte
15 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 20 € 82 € 94,30
21 - 39 € 79 € 90,85
40 - 60 € 75 € 86,25
61 - 80 € 72 € 82,80
Inclusief
- Welkomstdrankje
- Spelbegeleiding
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie