Help de directeur is ontvoerd dinerspel Rotterdam

Bekend als stadsspel in de buitenlucht, maar deze leuke versie van het spel speelt u binnen! 

Ontvangst

Uw bedrijfsuitje begint in hartje Rotterdam, waar u in een gezellig restaurant gastvrij ontvangen wordt met een welkomstdrankje.

Help de directeur is ontvoerd dinerspel in Rotterdam

Hierna gaat u aan tafel om tijdens het diner in groepen 'Help de directeur is ontvoerd' te spelen. Deze versie van het spel is speciaal ontwikkeld om dit spel binnen te kunnen spelen tijdens uw teamuitje of bedrijfsuitje.

Als collega's onder elkaar staat u op het punt om gezellig te gaan dineren als de directeur voor uw ogen ontvoerd wordt! Ontredderd blijft u achter, maar al snel hoort u van de ontvoerders. Zij brengen de directeur aan de voeten geboeid terug en u heeft precies de tijd die er voor het diner is uitgetrokken om de directeur van zijn/haar boeien te bevrijden. Hiervoor heeft u de sleutel nodig die in de kluis ligt. Welk team lukt het om via alle opdrachten de kluis te openen en de sleutel te bemachtigen? 

Tijdens het spel geniet u van een driegangen keuzediner. Tussen de gangen door krijgt u verschillende opdrachten waarin uw trouw aan het team, de directeur en organisatie op de proef wordt gesteld. Creativiteit, inventiviteit, lef en probleemoplossend vermogen zijn van essentieel belang! Uw directeur jureert mee bij bepaalde opdrachten. (Als de directeur in plaats daarvan graag mee wil doen in een team, kan dit uiteraard ook) Met behulp van uw smartphone en onze zelf ontwikkelde app vol met technische snufjes gaat u met uw team de strijd aan tegen andere teams én de klok. En uw directeur? Komt hij/zij nog vrij? Dat hangt af van uw successen! 

Welk team weet tot de beste samenwerking te komen en bevrijdt de directeur? Dit winnende team wordt in het zonnetje gezet door de spelleider, en krijgt een leuk prijsje uitgereikt. 

Keuzediner in Rotterdam

Tijdens het spel geniet u van een heerlijk etentje. Iedereen kiest per gang waar hij/zij op dat moment zin in heeft, voor ieder wat wils. Uiteraard houden we rekening met eventuele voedsel allergieën, zodat iedereen ontspannen kan genieten tijdens dit driegangen diner. Een gevarieerd groepsuitje om nog lang over na te praten!

Naast deze dinerversie bieden wij ook Help de directeur is ontvoerd als stadsspel aan. Heeft u liever een andere indeling, of wilt u iets toevoegen aan het arrangement? Vraagt u gerust een gratis maatwerkofferte aan!

Groepsgrootte
15 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 20 € 82 € 94,30
21 - 39 € 79 € 90,85
40 - 60 € 75 € 86,25
61 - 80 € 72 € 82,80
Inclusief
- Welkomstdrankje
- Spelbegeleiding Help de directeur is ontvoerd
- Prijsuitreiking
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie