Help, de directeur is ontvoerd Arnhem


Beleef de historische stad en bevrijd gelijk uw directeur! Onderneem een zoektocht door sfeervolle straten op dit spectaculaire bedrijfsuitje.

Een fijne ambiance als start van uw teamuitje

In het hartje van de stad vindt u dit gezellige restaurant, waar u gastvrij welkom geheten wordt. Onder het genoegen van een versnapering en een aperitief, hoort u van u het lot van de directeur. Als het zover is, legt de spelcoach het stadsspel uit en helpt hij met het samenstellen van de teams. Uw smartphone speelt een belangrijke rol op deze enerverende zoektocht. Uw team heeft rechtstreeks contact met de spelleiding.

Hoe vindt uw team de directeur als eerste terug?

Goed samenwerkend spoort, steelt en elleboogt u zich een weg naar de oplossing van de ontvoeringskwestie. U vertrouwt op de laatste technieken op het terrein van opsporing en communicatie. Smartphones hebben een belangrijke invloed. Net als YouTube-filmpjes, wachtwoorden en QR-codes. Mogelijk zijn de leden van 'De Rode Macht' zelfs op LinkedInn te achterhalen...

Een heerlijk diner als verrassende ontknoping

Heeft u nog maar net de verrassende apotheose van het altijd leuke stadsspel achter de rug, volgt een nieuwe ontknoping! In een gezellig restaurant geniet u met z'n allen van een heerlijk driegangen-diner.  Voor collega's met een aangepast dieet, maakt de chef-kok iets speciaals klaar.

Kortom: verras uw collega's met een origineel, bijzonder en meeslepend bedrijfsuitje! Dit is een van onze populairste arrangementen. Succes verzekerd!

Review

Atag Nederland BV: "We hebben het vrijdag heel erg leuk gehad! Iedereen kwam vol energie en enthousiast terug van het belevingsspel en de locatie was ook helemaal prima. Inhoudelijk gezien was het belevingsspel gemêleerd qua opdrachten, mijn collega's hebben elkaar in de teams zeker beter leren kennen en het interactieve contact met de spelleiders werd als heel erg leuk ervaren. Het contact met Stadsarrangement was heel erg prettig, vragen werden snel beantwoord en er werd flexibel omgegaan met onze verzoeken."

Groepsgrootte
15 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs
Aantal PersonenPrijs p.p. Excl BTWPrijs p.p. Incl BTW
15 - 20 € 77 € 87,40
21 - 39 € 75 € 85,13
40 - 60 € 72 € 81,72
61 - 80 € 69 € 78,32
Inclusief
- Welkomstdrankje met een bittergarnituur
- Spelbegeleiding Help, de directeur is ontvoerd (ca. 3 uur)
- Prijsje voor de winnaar
- Driegangen keuzediner

  • Meer dan 135.000 deelnemers
  • Ruim 14 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 68 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dag

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
085-2733790,
085-2733792 of
06-22791271

Per email

info@stadsarrangement.nl

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Bel voor meer informatie over bedrijfsuitjes
E-mail voor meer informatie over teamuitjes