Help, de directeur is ontvoerd Amersfoort


U krijgt opdracht om de directeur te vinden en te bevrijden! Beleef dit bloedstollende bedrijfsuitje in het mooie stadscentrum.

Aangenaam arriveren in de binnenstad

Het arrangement start in een fijn etablissement in de Amersfoortse binnenstad, waar u en uw collega's elkaar begroeten. Er is een hartelijk ontvangst met een drankje en een kleine lekkernij. Door de spelleider wordt het lot van de directeur uit de doeken gedaan. Er is een videoboodschap binnengekomen. 'De Rode Macht' heeft uw directeur in handen en eist een flink losgeld.

Het personeelsuitje dat een opwindende zoektocht werd…

Op uw smartphone vindt u allerlei aanwijzingen die bijdragen aan het kraken van de zaak. Let op, want de andere teams zijn eropuit om u pootje te lichten en zelf met de eer te strijken. U maakt gebruik van het internet, social media en QR-codes. Ondertussen is er een constante verbinding met de spelleider via WhatsApp-berichten. Welk team slaagt erin om als eerste de geheime verblijfplaats te ontdekken?

Ruime keuze uit vele heerlijke gerechten

Na de spannende apotheose gaat u gezamenlijk dineren in een goed aangeschreven restaurant. Voor elk van de drie gangen is er volop keuze uit lekkere gerechten. Vis, vlees of vegetarisch, het maakt niet. Voor aanwezigen die niet alles mogen eten, maakt de chef-kok een aangepaste maaltijd klaar.

Met een tevreden gevoel sluit u het sportieve, optimaal verzorgde teamuitje af.

Reviews:

Bedrijf uit Amersfoort, anoniem: "We hebben een erg leuke dag gehad, het spel was goed georganiseerd en alle collega's waren enthousiast. Het is overigens wel belangrijk dat het goed weer is, anders is het een stuk minder leuk. Gelukkig hadden wij dat geluk. Het contact met Stadsarrangement was prima, er werd vlot gereageerd en het contact was vriendelijk. We hebben overigens nog niet de beloofde foto's en filmpjes ontvangen van die dag."

Bedrijf uit Amersfoort, anoniem: "Het was goed! Het eten had wat eenvoudiger gemogen, maar was goed te doen. Was wel erg laat, maar dat komt omdat wij zelf ook niet in de gelegenheid waren om vroeger te beginnen. Klantvriendelijkheid was top! Vond de informatievoorziening in het begin wat summier, maar nadat ik de spelleider had gesproken was het helemaal prima en duidelijk."

Anoniem: "Goed geregeld, leuke opdrachten en veel afwisseling. Het bleek dat het niet iedereen duidelijk was dat er steeds nieuwe opdrachten via de website geladen werden en na een bepaalde tijd ook weer verdwenen, wellicht nog extra benadrukken. De afhandeling van stadsarrangement was zeer goed, snel en vriendelijk. Ook evt. vragen werden snel beantwoord, heel fijn."

Groepsgrootte
15 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs
Aantal PersonenPrijs p.p. Excl BTWPrijs p.p. Incl BTW
15 - 20 € 77 € 87,40
21 - 39 € 75 € 85,13
40 - 60 € 72 € 81,72
61 - 80 € 69 € 78,32
Inclusief
- Welkomstdrankje met een bittergarnituur
- Spelbegeleiding Help, de directeur is ontvoerd (ca. 3 uur)
- Prijsje voor de winnaar
- Driegangen keuzediner

  • Meer dan 135.000 deelnemers
  • Ruim 14 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 68 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dag

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
085-2733790,
085-2733792 of
06-22791271

Per email

info@stadsarrangement.nl

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Bel voor meer informatie over bedrijfsuitjes
E-mail voor meer informatie over teamuitjes