Heel Holland bakt - High Tea Workshop Zwolle

Samen culinair bezig zijn; een heerlijk bedrijfsuitje!

Ontvangst
In de binnenstad van Zwolle begint uw teamuitje. In een mooi restaurant in hartje stad wordt u gastvrij ontvangen met een drankje. Alle tijd om bij te praten voor de gids u ophaalt.

Stadswandeling
De gids neemt u mee voor een mooie wandeling door de stad. Zwolle heeft veel monumenten en een kenmerkende stervormige gracht. Uw gids laat met de verhalen erachter de geschiedenis herleven, leidt u door karakteristieke straatjes en laat u zien welke bouwstijlen er te bewonderen zijn. Tijdens deze wandeling mogen de verhalen over de 75 meter hoge 'Peperbustoren' en de bekende Sassenpoort natuurlijk niet ontbreken.

Workshop High Tea
U begint in de 'tent' waar het 'Heel Holland bakt' onderdeel zal plaatsvinden. Onze enthousiaste patissier staat al klaar om u gastvrij te ontvangen. Een voorbereidende mise-en-place heeft hij al georganiseerd, hierna is het aan u. Tijdens de workshop krijgt u een pot thee.

Zoet én hartig
Natuurlijk is ook deze High Tea een mooie mix van zoete en hartige gerechtjes. U maakt diverse zoete gerechten en uiteraard kunnen de sandwiches ook niet achterblijven.

Eet smakelijk!

Groepsgrootte
15 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 17 € 69 € 75,21
18 - 30 € 65 € 70,85
31 - 60 € 62 € 67,58
61 - 100 € 59 € 64,31
Inclusief
- Ontvangst met een drankje
- Mooie stadswandeling met gids
- Workshop High Tea van ca. 2,5 uur
- Uw eigen High Tea, geserveerd aan tafel
- Pot thee
- Alle recepten

Reserveren Meer informatie