Heel Holland bakt - High Tea Workshop Zaandam

Samen culinair bezig zijn; een heerlijk bedrijfsuitje!

Ontvangst
In de binnenstad van Zaandam begint uw teamuitje. In een mooi restaurant in hartje stad wordt u gastvrij ontvangen met een drankje. Alle tijd om bij te praten voor de gids u ophaalt.

Stadswandeling
De gids neemt u mee voor een mooie wandeling door het historische centrum van Zaandam en laat u de mooiste bezienswaardigheden en onontdekte stukjes stad zien.

Workshop High Tea
Eindpunt van de wandeling is de locatie voor de High Tea workshop. Onze enthousiaste patissier legt u uit hoe u tot culinaire prestaties van formaat komt. De workshop bestaat uit de volgende onderdelen:

Klassiek
Engelse scones met clotted cream en diverse soorten sandwiches mogen natuurlijk niet ontbreken. De patissier loodst u met alle plezier door de bereiding van classics.

Chocolade
Ook de afdeling chocolade is tijdens dit bedrijfsuitje goed vertegenwoordigd; u maakt zowel chocolade truffels op een stokje als chocoladeflikken. Deze flikken versiert u zelf met noten en zuidvruchten. 

Combinatie zoet - hartig
Naast bovengenoemde gerechtjes gaat u ook amandelvruchtentaartjes maken en lekkere mini appelgebakjes. Dunne flensjes maken moeilijk? Na deze workshop niet meer! U maakt zelf heerlijke hartige flensjes.

Nadat iedereen de laatste hand heeft gelegd aan de gerechtjes staat er een heerlijke pot thee klaar een gaat u aan tafel. Lekker genieten en van alle gerechtjes en hapjes proeven.

Recepten
U krijgt alle recepten mee naar huis, zodat u thuis één en ander nog eens over kunt doen!

Eet smakelijk!

Groepsgrootte
15 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 17 € 65 € 70,85
18 - 30 € 62 € 67,58
31 - 60 € 59 € 64,31
61 - 100 € 55 € 59,95
Inclusief
- Ontvangst met een drankje
- Mooie stadswandeling met gids
- Workshop High Tea van ca. 2,5 uur
- Uw eigen High Tea, geserveerd aan tafel
- Pot thee
- Alle recepten

Reserveren Meer informatie