Heel Holland bakt - High Tea Workshop Volendam

Heerlijk aan de Tea in Volendam!

Hartje Volendam
Uw groepsuitje begint in hartje Volendam met een hapje en een drankje. Hierna wordt u opgehaald door een leuke gids die u meeneemt voor een rondje door het dorp.

Dorpswandeling
Hij/zij neemt u mee langs de bezienswaardigheden. De haven en de bekende 'Dijk' maken daar natuurlijk onderdeel van uit. Volendam is een bijzonder dorp met een landelijke bekendheid, al is het maar vanwege de muziek. Dit levert vele leuke anekdotes op. Uw enthousiaste gids weet goed in te spelen op de sfeer in uw groep en laat u dit mooie dorp zien. Het eindpunt van deze wandeling is de 'tent' waar Heel Holland bakt begint.

Workshop High Tea
Hier wordt u enthousiast ontvangen door onze professionele patissier. Samen maakt u een heerlijke en complete High Tea. Alles komt aan bod; klassieke deegwaren, chocolade, hartige gerechtjes, noem maar op. Het leuke is dat u zult zien dat u dit allemaal zelf kunt maken en op een leuke manier kunt presenteren:

Engelse klassiekers
De patissier heeft er veel plezier in om u te helpen bij de bereiding van klassiekers als Engelse scones met clotted cream en diverse soorten sandwiches.

Sweets
Bij een Engelse High Tea horen natuurlijk ook zoetigheden van chocolade. Onze patissier laat u zien dat dit goed zelf te maken is. U gaat zelf chocoladetruffels op een stokje maken, en chocoladeflikken. Deze flikken versiert u zelf met noten en zuidvruchten. Altijd handig om deze technieken geleerd te hebben!

Combinatie zoet - hartig
Naast bovengenoemde gerechtjes gaat u ook amandelvruchtentaartjes maken en lekkere mini appelgebakjes. Dunne flensjes maken moeilijk? Na deze workshop niet meer! U maakt zelf heerlijke hartige flensjes.

Nadat iedereen de laatste hand heeft gelegd aan de gerechtjes staat er een heerlijke pot thee klaar een gaat u aan tafel. Lekker genieten en van alle gerechtjes en hapjes proeven.

Try this at home!
Na afloop van dit bedrijfsuitje krijgt u alle recepten. Leuk om het geleerde later nog eens in praktijk te kunnen brengen. Maar u kunt ook zelf variëren met de recepten. Zo draait u bijvoorbeeld straks uw hand niet meer om voor een zelfgemaakte en versierde chocoladeletter!

Veel plezier!

Groepsgrootte
15 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 17 € 65 € 70,85
18 - 30 € 62 € 67,58
31 - 60 € 59 € 64,31
61 - 100 € 55 € 59,95
Inclusief
- Ontvangst met een hapje en een drankje
- Mooie stadswandeling met gids
- Workshop High Tea van ca. 2,5 uur
- Uw eigen High Tea, geserveerd aan tafel
- Pot thee
- Alle recepten

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790, of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Keurmerk groepsuitjes