Heel Holland bakt - High Tea Workshop Volendam

Heerlijk aan de Tea in Volendam!

Hartje Volendam
Uw groepsuitje begint in hartje Volendam met een drankje. Hierna wordt u opgehaald door een leuke gids die u meeneemt voor een rondje door het dorp.

Dorpswandeling
Hij/zij neemt u mee langs de bezienswaardigheden. De haven en de bekende 'Dijk' maken daar natuurlijk onderdeel van uit. Volendam is een bijzonder dorp met een landelijke bekendheid, al is het maar vanwege de muziek. Dit levert vele leuke anekdotes op. Uw enthousiaste gids weet goed in te spelen op de sfeer in uw groep en laat u dit mooie dorp zien. Het eindpunt van deze wandeling is de 'tent' waar Heel Holland bakt begint.

Workshop High Tea
U begint in de 'tent' waar het 'Heel Holland bakt' onderdeel zal plaatsvinden. Onze enthousiaste patissier staat al klaar om u gastvrij te ontvangen. Een voorbereidende mise-en-place heeft hij al georganiseerd, hierna is het aan u. Tijdens de workshop krijgt u een pot thee.

Zoet én hartig
Natuurlijk is ook deze High Tea een mooie mix van zoete en hartige gerechtjes. U maakt diverse zoete gerechten en uiteraard kunnen de sandwiches ook niet achterblijven.

Eet smakelijk!

 

Groepsgrootte
15 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 17 € 69 € 75,21
18 - 30 € 65 € 70,85
31 - 60 € 62 € 67,58
61 - 100 € 59 € 64,31
Inclusief
- Ontvangst met een drankje
- Mooie stadswandeling met gids
- Workshop High Tea van ca. 2,5 uur
- Uw eigen High Tea, geserveerd aan tafel
- Pot thee
- Alle recepten

Reserveren Meer informatie