Heel Holland bakt - High Tea Workshop Valkenburg

Onze patissier brengt u graag de kneepjes uit het vak bij!

Begin...
Uw teamuitje begint in de binnenstad van Valkenburg waar u wordt ontvangen met een drankje. Vervolgens is het tijd om Valkenburg eens wat beter te bekijken.

Stadswandeling
Een stadsgids haalt u op om u mee te nemen langs de onontdekte stukjes stad en de vele bezienswaardigheden. In Valkenburg zijn kastelen, kloosters en kerken te over. Uw gids laat u de highlights zien, maar neemt u ook mee door rustige straatjes en steegjes. Hij weet goed in te spelen op de sfeer in uw groep en vertelt u de leukste anekdotes over deze toeristische trekpleister. Ten slotte brengt hij u naar de locatie voor de High Tea.

High Tea - Heel holland bakt!
Hier wordt u gastvrij ontvangen door onze patissier. Hiermee sluit u dit bedrijfsuitje in Valkenburg op een originele manier af! De workshop bestaat uit de volgende onderdelen:

Klassiek
De patissier loodst u met alle plezier door de bereiding van klassiekers als Engelse scones met clotted cream en diverse soorten sandwiches.

Chocolade
Ook de afdeling chocolade is goed vertegenwoordigd; u maakt zowel chocolade truffels op een stokje als chocoladeflikken. Deze flikken versiert u zelf met noten en zuidvruchten. 

Zoet én hartig
Ook amandelvruchtentaartjes en mini appelgebakjes staan op het menu. En voor het maken van hartige flensjes draait u na deze workshop uw hand niet meer om!

Na afloop van dit teamuitje in Valkenburg gaat u gezellig samen aan tafel om van alle gerechtjes te proeven. Uiteraard onder het genot van een heerlijke pot thee.

Home made
De kans is vrij groot dat u geïnspireerd raakt en dat u thuis één en ander nog eens in de praktijk wilt brengen. U krijgt dan ook alle recepten.

Eet smakelijk!

Groepsgrootte
15 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 17 € 65 € 70,85
18 - 30 € 62 € 67,58
31 - 60 € 59 € 64,31
61 - 100 € 55 € 59,95
Inclusief
- Ontvangst met een drankje
- Mooie stadswandeling met gids
- Workshop High Tea van ca. 2,5 uur
- Uw eigen High Tea, geserveerd aan tafel
- Pot thee
- Alle recepten

Reserveren Meer informatie