Heel Holland bakt - High Tea Workshop Valkenburg

Onze patissier brengt u graag de kneepjes uit het vak bij!

Begin...
Uw teamuitje begint in de binnenstad van Valkenburg waar u wordt ontvangen met een drankje. Vervolgens is het tijd om Valkenburg eens wat beter te bekijken.

Stadswandeling
Een stadsgids haalt u op om u mee te nemen langs de onontdekte stukjes stad en de vele bezienswaardigheden. In Valkenburg zijn kastelen, kloosters en kerken te over. Uw gids laat u de highlights zien, maar neemt u ook mee door rustige straatjes en steegjes. Hij weet goed in te spelen op de sfeer in uw groep en vertelt u de leukste anekdotes over deze toeristische trekpleister. Ten slotte brengt hij u naar de locatie voor de High Tea.

Workshop High Tea
U begint in de 'tent' waar het 'Heel Holland bakt' onderdeel zal plaatsvinden. Onze enthousiaste patissier staat al klaar om u gastvrij te ontvangen. Een voorbereidende mise-en-place heeft hij al georganiseerd, hierna is het aan u. Tijdens de workshop krijgt u een pot thee.

Zoet én hartig
Natuurlijk is ook deze High Tea een mooie mix van zoete en hartige gerechtjes. U maakt diverse zoete gerechten en uiteraard kunnen de sandwiches ook niet achterblijven.

Eet smakelijk!

 

Groepsgrootte
15 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 17 € 69 € 75,21
18 - 30 € 65 € 70,85
31 - 60 € 62 € 67,58
61 - 100 € 59 € 64,31
Inclusief
- Ontvangst met een drankje
- Mooie stadswandeling met gids
- Workshop High Tea van ca. 2,5 uur
- Uw eigen High Tea, geserveerd aan tafel
- Pot thee
- Alle recepten

Reserveren Meer informatie