Heel Holland bakt - High Tea Workshop Utrecht

Teambuilding op z'n best!

Welkomstdrankje
In de gezellige binnenstad van Utrecht wordt u gastvrij ontvangen in een mooi restaurant. Hier krijgt u een welkomstdrankje en een hapje geserveerd. Vervolgens haalt uw stadsgids u op om een mooie stadswandeling te maken door het hart van Utrecht.

Utrecht verkennen
Uw gids neemt u mee langs de vele bezienswaardigheden maar er is ook aandacht voor de 'onontdekte' stukjes stad. Uiteraard laat hij u de Dom zien, maar wist u dat er eigenlijk drie Dom's zijn in Utrecht? Verder vertelt hij u alles over de Middeleeuwse werfkelders, nu vaak in gebruik als restaurant met terrasje aan het water. Een mooie afwisselende wandeling, doorspekt met leuke anekdotes.

Heel Holland bakt!
Ten slotte brengt de gids u naar de locatie voor de High Tea. Hier wacht onze enthousiaste patissier u op om u hartelijk te ontvangen. Samen met uw collega's maakt u een heerlijke uitgebreide en verzorgde High Tea. Aan de presentatie wordt uiteraard veel aandacht besteed. De professionele patissier die u begeleidt zorgt ervoor dat alles goed verloopt en dat u samen tot een heerlijk resultaat komt. Samen gaat u aan de slag met het volgende:

Chocoholic
Natuurlijk is de de afdeling chocolade goed vertegenwoordigd. U leert een aantal technieken, waaronder het tempereren van de chocolade en het maken van spuitchocolade. De chocolade truffels op een stokje zijn bijzonder lekker. Ook maakt u chocoladeflikken die u zelf decoreert met noten en zuidvruchten.

Engelse klassiekers
De klassiekers, dat zijn natuurlijk de sandwiches. Hoe zorg je nou het brood niet 'soggy' wordt bij de bekende 'cucumber' sandwiches? U leert hier een handige truc voor. En als we het over klassiekers hebben, dan kunnen we niet om scones met clotted cream heen. Natuurlijk staan ze op het menu. En u gaat ze helemaal zelf maken!

Amandelvruchtentaartjes en flensjes...
Natuurlijk is er bij het samenstellen van de recepten gekeken naar een goede mix van hartige en zoete gerechtjes. Zo gaat u amandelvruchtentaartjes en mini appelgebakjes maken, maar ook hartige flensjes. Moeilijk? Na dit originele bedrijfsuitje in Utrecht niet meer!

High Tea
Als alles gepresenteerd staat op tafel gaat u in alle rust samen proeven en genieten van alles gerechtjes. Natuurlijk hoort hier een lekkere pot thee bij.

Keukenprinsen en -prinsessen
Het zou zomaar kunnen dat u zichzelf heeft verbaasd over uw culinaire mogelijkheden. Daarom krijgt u alle recepten. U kunt alles in uw eigen keuken nog eens dunnetjes overdoen!

Eet smakelijk!

Groepsgrootte
15 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 17 € 65 € 70,85
18 - 30 € 62 € 67,58
31 - 60 € 59 € 64,31
61 - 100 € 55 € 59,95
Inclusief
- Ontvangst met een hapje en een drankje
- Mooie stadswandeling met gids
- Workshop High Tea van ca. 2,5 uur
- Uw eigen High Tea, geserveerd aan tafel
- Pot thee
- Alle recepten

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790, of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Keurmerk groepsuitjes