Heel Holland bakt - High Tea Workshop Tilburg

Een origineel groepsuitje in Tilburg!

Ontvangst
Uw teamuitje begint in de binnenstad van Tilburg waar u wordt ontvangen met een drankje. Hierna maakt u met uw groep een stadswandeling met een enthousiaste gids.

Stadswandeling
Uw stadsgids haalt u op bij het restaurant en laat u de vele kanten van Tilburg zien. Zo is er industrieel erfgoed in de vorm van oude (textiel) fabriekspanden die allemaal een nieuwe bestemming hebben gevonden. Daarnaast is er op het gebied van moderne architectuur ook veel te zien, onder andere het Centraal Station en de Westpoint woontoren (140 m hoog!) De gids neemt u ook mee door karakteristieke straatjes, weet goed in te spelen op de sfeer in uw groep en vertelt u de leukste anekdotes. De wandeling eindigt bij de High Tea locatie.

Workshop High Tea
Als u aankomt staat alles al klaar voor uw groep. De patissier ontvangt u hartelijk en legt u uit wat er voor nodig is om samen een mooie verzorgde en lekkere High Tea te maken. De workshop bestaat uit de volgende onderdelen:

Klassiekers
De patissier loodst u met alle plezier door de bereiding van klassiekers als Engelse scones met clotted cream en diverse soorten sandwiches.

Chocolade
Ook de afdeling chocolade is goed vertegenwoordigd; u maakt zowel chocolade truffels op een stokje als chocoladeflikken. Deze flikken versiert u zelf met noten en zuidvruchten. 

Zoet én hartig
Ook amandelvruchtentaartjes en mini appelgebakjes staan op het menu. En voor het maken van hartige flensjes draait u na deze workshop uw hand niet meer om!

Na afloop van dit teamuitje in Tilburg gaat u gezellig samen aan tafel om van alle gerechtjes te proeven. Uiteraard onder het genot van een heerlijke pot thee.

Recepten
Natuurlijk krijgt u de recepten mee, zodat u thuis één en ander nog eens kunt maken.

Eet smakelijk!

Groepsgrootte
15 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 17 € 65 € 70,85
18 - 30 € 62 € 67,58
31 - 60 € 59 € 64,31
61 - 100 € 55 € 59,95
Inclusief
- Ontvangst met een drankje
- Mooie stadswandeling met gids
- Workshop High Tea van ca. 2,5 uur
- Uw eigen High Tea, geserveerd aan tafel
- Pot thee
- Alle recepten

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790, of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Keurmerk groepsuitjes