Heel Holland bakt - High Tea Workshop Sneek

Een origineel groepsuitje in Sneek!

Ontvangst
Uw teamuitje begint in de binnenstad van Sneek waar u wordt ontvangen met een drankje. Hierna wordt u meegenomen door een leuke gids.

Stadswandeling
De gids haalt u op bij het restaurant en neemt u mee door het mooie hart van de stad. Sneek en watersport zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Hoe kan het ook anders als je vanuit hartje centrum zó het Sneekermeer op kunt varen. De karakteristieke Waterpoort is één van de bekendste bezienswaardigheden van de stad. (Te zien in het Gaastra logo) De gids leidt u langs de mooiste bezienswaardigheden, maar ook door smalle steegjes en straatjes. De Friezen zijn trots op hun historie, getuige ook de leuke anekdotes van de gids.

Workshop High Tea
U begint in de 'tent' waar het 'Heel Holland bakt' onderdeel zal plaatsvinden. Onze enthousiaste patissier staat al klaar om u gastvrij te ontvangen. Een voorbereidende mise-en-place heeft hij al georganiseerd, hierna is het aan u. Tijdens de workshop krijgt u een pot thee.

Zoet én hartig
Natuurlijk is ook deze High Tea een mooie mix van zoete en hartige gerechtjes. U maakt diverse zoete gerechten en uiteraard kunnen de sandwiches ook niet achterblijven.

Eet smakelijk!

 

Groepsgrootte
15 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 17 € 69 € 75,21
18 - 30 € 65 € 70,85
31 - 60 € 62 € 67,58
61 - 100 € 59 € 64,31
Inclusief
- Ontvangst met een drankje
- Mooie stadswandeling met gids
- Workshop High Tea van ca. 2,5 uur
- Uw eigen High Tea, geserveerd aan tafel
- Pot thee
- Alle recepten

Reserveren Meer informatie