Heel Holland bakt - High Tea Workshop Sneek

Een origineel groepsuitje in Sneek!

Ontvangst
Uw teamuitje begint in de binnenstad van Sneek waar u wordt ontvangen met een hapje en een drankje. Hierna wordt u meegenomen door een leuke gids.

Stadswandeling
De gids haalt u op bij het restaurant en neemt u mee door het mooie hart van de stad. Sneek en watersport zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Hoe kan het ook anders als je vanuit hartje centrum zó het Sneekermeer op kunt varen. De karakteristieke Waterpoort is één van de bekendste bezienswaardigheden van de stad. (Te zien in het Gaastra logo) De gids leidt u langs de mooiste bezienswaardigheden, maar ook door smalle steegjes en straatjes. De Friezen zijn trots op hun historie, getuige ook de leuke anekdotes van de gids.

Workshop High Tea
Onze enthousiaste patissier ontvangt u voor de High Tea workshop. Hiermee sluit u dit bedrijfsuitje in Sneek op een originele manier af! De workshop bestaat uit de volgende onderdelen:

Classic
U gaat helemaal zelf Engelse scones maken, een echte klassieker. Ook bereidt u diverse soorten sandwiches, die u op een leuke manier presenteert. De patissier helpt u met alle plezier bij de bereiding ervan.

Chocolade
Lekker veel chocolade mag niet ontbreken bij een High Tea. U maakt zowel chocolade truffels op een stokje als chocoladeflikken. Deze flikken versiert u zelf met noten en zuidvruchten. 

Zoet én hartig
Ook amandelvruchtentaartjes en mini appelgebakjes staan op het menu. En voor het maken van hartige flensjes draait u na deze workshop uw hand niet meer om!

Als iedereen het maken van de gerechtjes tot een goed einde heeft gebracht gaat u gezellig samen aan tafel om te proeven. Uiteraard onder het genot van een heerlijke pot thee.

Recepten
Thuis heeft u vast zin om nog eens een aantal van deze successen te herhalen. U krijgt dan ook de recepten mee naar huis.

Eet smakelijk!

Groepsgrootte
15 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 17 € 65 € 70,85
18 - 30 € 62 € 67,58
31 - 60 € 59 € 64,31
61 - 100 € 55 € 59,95
Inclusief
- Ontvangst met een hapje en een drankje
- Mooie stadswandeling met gids
- Workshop High Tea van ca. 2,5 uur
- Uw eigen High Tea, geserveerd aan tafel
- Pot thee
- Alle recepten

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790, of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Keurmerk groepsuitjes