Heel Holland bakt - High Tea Workshop Scheveningen

Samen ontspannen een heerlijke High Tea maken...

Hapje en drankje
Voor de start van uw groepsuitje wordt u in een gezellig restaurant ontvangen met een drankje. Hierna maakt u een wandeling met een enthousiaste gids.

Zee/Stadswandeling
Waar wandelt het lekkerder dan in de frisse zeelucht? Natuurlijk is er tijdens deze mooie wandeling aandacht voor de Boulevard en de bekende Pier, maar ook de haven en de visafslag komen aan bod. Geen vissersdorp compleet zonder sterke anekdotes. Uw gids vertelt u de leukste en leidt u langs karakteristieke plekken.

Heel Holland bakt!
Nadat uw gids u naar de locatie voor de workshop heeft gebracht gaan de handen uit de mouwen. Onze enthousiaste patissier maakt u wegwijs en heeft er zoveel vertrouwen in dat hij u het volgende laat maken:

Klassieke Engelse recepten
Dan denken we natuurlijk meteen aan scones... U maakt ze helemaal zelf, mét clotted cream natuurlijk. Ook komt een andere klassieker aan bod, de sandwiches. De presentatie van de gerechtjes is natuurlijk belangrijk voor als u straks aan tafel gaat.

Chocolade
Geen groep zonder chocoholics, geen High Tea zonder chocolade! Tempereren, truffels maken, spuitchocolade, flikken maken en decoreren met zuidvruchten en noten.

Mix van zoet en hartig
Ander lekkers dat u zelf gaat maken zijn amandelvruchtentaartjes en mini appelgebakjes. Maar ook voor het maken van hartige flensjes draait u na deze workshop uw hand niet meer om!

Dit zijn nog maar wat voorbeelden. Na afloop van dit teamuitje in Scheveningen gaat u gezellig samen aan tafel om van elkaars gerechten en hapjes te proeven. Natuurlijk drinkt u hier een heerlijke tea bij.

Doe het zelf...
Zou zomaar kunnen dat u zich hier thuis nog eens aan waagt... U krijgt in elk geval alle recepten.

Beleef dit leuke uitje in het mooie Scheveningen!

Groepsgrootte
15 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 17 € 65 € 70,85
18 - 30 € 62 € 67,58
31 - 60 € 59 € 64,31
61 - 100 € 55 € 59,95
Inclusief
- Ontvangst met een drankje
- Mooie stadswandeling met gids
- Workshop High Tea van ca. 2,5 uur
- Uw eigen High Tea, geserveerd aan tafel
- Pot thee
- Alle recepten

Reserveren Meer informatie