Heel Holland bakt - High Tea Workshop Rotterdam

Teambuilding op z'n best!

Ontvangst
Uw teamuitje begint met een welkomstdrankje en bittergarnituur. Hierna maakt u een mooie stadswandeling met een enthousiaste gids.

Stadswandeling
Internationaal trekt Rotterdam de aandacht vanwege de architecten die buiten de gebaande paden durven denken. Uw gids heeft een mooie route voor u uitgestippeld, die eindigt bij de locatie van de workshop. Hij leidt u langs de mooiste bezienswaardigheden en onontdekte stukjes Rotterdam en vertelt u de leukste anekdotes over deze bijzondere havenstad.

Workshop High Tea
Onze enthousiaste patissier ontvangt u voor de High Tea workshop. Hiermee sluit u dit bedrijfsuitje in Rotterdam op een originele manier af! De workshop bestaat uit de volgende onderdelen:

Klassiekers
Onze professionele patissier heeft er veel plezier in om u door de bereiding van klassiekers als lekkere sandwiches te loodsen. En wat is een High Tea zonder Engelse scones met clotted cream? U maakt ze helemaal zelf! 

Chocolade
Ook de afdeling chocolade is goed vertegenwoordigd; u maakt zowel chocolade truffels op een stokje als chocoladeflikken. Deze flikken versiert u zelf met noten en zuidvruchten. Heel verschillende technieken die u binnen de kortste keren onder de knie heeft. 

Zoet én hartig
Natuurlijk moet een High Tea een mix zijn van zoete én hartige gerechten en hapjes. Dus maakt u amandelvruchtentaartjes en mini appelgebakjes maar ook bijvoorbeeld hartige flensjes. Moeilijk? Na dit lekkere bedrijfsuitje niet meer!

Na afloop van dit teamuitje in Rotterdam gaat u gezellig samen aan tafel om van alle gerechtjes te proeven. Uiteraard onder het genot van een heerlijke pot thee.

Recepten
U krijgt alle recepten mee naar huis, om het geleerde later nog eens in praktijk te kunnen brengen.

Eet smakelijk, en veel plezier met dit leuke teamuitje!

Groepsgrootte
15 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 17 € 65 € 70,85
18 - 30 € 62 € 67,58
31 - 60 € 59 € 64,31
61 - 100 € 55 € 59,95
Inclusief
- Ontvangst met een hapje en een drankje
- Mooie stadswandeling met gids
- Workshop High Tea van ca. 2,5 uur
- Uw eigen High Tea, geserveerd aan tafel
- Pot thee
- Alle recepten

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790, of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Keurmerk groepsuitjes