Heel Holland bakt - High Tea Workshop Roermond

Een ontspannen teamuitje in Roermond!

Welkom
In het historisch centrum van Roermond begint uw culinaire dag. Hier wordt u in een gezellige restaurant ontvangen met een drankje met bittergarnituur. Hierna maakt u met uw groep stadswandeling, de gids haalt u op.

Stadswandeling door Roermond
Roermond is een prachtige historische stad aan het water. De gids neemt u mee langs de onontdekte stukjes en de vele bezienswaardigheden. Naast het bijzondere stadhuis zijn de Munsterkerk en de St. Christoffelkathedraal de meest in het oog springende bezienswaardigheden van deze mooie stad. Maar tijdens de wandeling mogen de karakteristieke straatjes en de Roerkade natuurlijk niet ontbreken. De wandeling eindigt bij de locatie voor de High Tea workshop.

Heel Holland bakt!
Onze enthousiaste patissier ontvangt u voor de High Tea workshop. Hij heeft de mise-en-place alvast voor u geregeld, zodat u vlot kunt beginnen. Uiteraard staat hij u met tips en tricks terzijde:

Klassiekers
We kunnen en willen natuurlijk niet om de 'classics' heen. Zo loodst de patissier u met alle plezier door de bereiding van Engelse scones met clotted cream en diverse soorten sandwiches. U gaat alles zelf maken van verse ingrediënten.

Chocolade
Ook de afdeling chocolade is goed vertegenwoordigd, en zo hoort het ook bij een High Tea. U maakt zowel chocolade truffels op een stokje als chocoladeflikken. Deze flikken versiert u zelf met noten en zuidvruchten. 

Mix van zoet én hartig
Ook amandelvruchtentaartjes en mini appelgebakjes staan op het menu. En voor het maken van hartige flensjes draait u na deze workshop uw hand niet meer om!

Samen genieten
Na afloop van dit teamuitje in Roermond gaat u gezellig samen aan tafel om van alle gerechtjes te proeven. Wie de beste 'thuisbakker' is mag u zelf bepalen. Uiteraard onder het genot van een heerlijke pot thee.

Home made
U krijgt alle recepten mee naar huis, om het geleerde later nog eens in praktijk te kunnen brengen.

Eet smakelijk!

Groepsgrootte
15 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 17 € 65 € 70,85
18 - 30 € 62 € 67,58
31 - 60 € 59 € 64,31
61 - 100 € 55 € 59,95
Inclusief
- Ontvangst met een hapje en een drankje
- Mooie stadswandeling met gids
- Workshop High Tea van ca. 2,5 uur
- Uw eigen High Tea, geserveerd aan tafel
- Pot thee
- Alle recepten

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790, of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Keurmerk groepsuitjes