Heel Holland bakt - High Tea Workshop Maastricht

Een heerlijk uitje in Maastricht met een resultaat om trots op te zijn!

Hartje Maastricht
Uw teamuitje begint in de binnenstad van Maastricht, waar u gastvrij wordt ontvangen met een drankje met bittergarnituur. Zo'n mooie stad moét bekeken worden, uw gids haalt u op bij het restaurant.

Stadswandeling
Maastricht heeft na Amsterdam de meeste Rijksmonumenten van Nederland. Mooie plekken in Maastricht zijn het Jekerkwartier met de Bisschopsmolen, het Vrijthof met de Sint Servaasbasiliek en de Markt met het mooie Stadhuis. Niet voor niets bezoeken zo'n 1,5 miljoen toeristen jaarlijks deze stad. Uw gids leidt u door karakteristieke straatjes en vertelt u de leukste anekdotes. Het eindpunt van de wandeling is het beginpunt van het 'Heel Holland bakt' onderdeel van dit bedrijfsuitje.

Workshop High Tea
Onze enthousiaste patissier ontvangt u voor de High Tea workshop. Hij legt uit wat u samen gaat maken en staat u met tips en tricks terzijde. Heerlijk om het volgende zelf te kunnen maken:

De Engelse classics
De geur van verse scones... Onze patissier loodst u met alle plezier door de bereiding van klassiekers als Engelse scones met clotted cream en diverse soorten verse sandwiches met hartig beleg.

Chocoholic
Natuurlijk gaat u ook met chocolade aan de slag! Het tempereren heeft u in no time onder de knie. U maakt zowel chocolade truffels op een stokje als chocoladeflikken. Deze flikken decoreert u naar eigen inzicht met noten en zuidvruchten. 

High Tea complete
Tal van andere gerechten staan op het programma, bijvoorbeeld amandelvruchtentaartjes en mini appelgebakjes. En voor het maken van hartige flensjes draait u na deze workshop uw hand niet meer om!

Als iedereen de gerechtjes op een mooie manier heeft gepresenteerd kunt u aan tafel. Gezellig samen genieten van een compleet zelfgemaakte High Tea! Uiteraard onder het genot van een heerlijke pot thee.

Do try this at home!
Na afloop krijgt u alle recepten. Het zou zomaar kunnen dat u thuis één en ander nog eens dunnetjes over wilt doen!

Eet smakelijk!

Groepsgrootte
15 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 17 € 65 € 70,85
18 - 30 € 62 € 67,58
31 - 60 € 59 € 64,31
61 - 100 € 55 € 59,95
Inclusief
- Ontvangst met een hapje en een drankje
- Mooie stadswandeling met gids
- Workshop High Tea van ca. 2,5 uur
- Uw eigen High Tea, geserveerd aan tafel
- Pot thee
- Alle recepten

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790, of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Keurmerk groepsuitjes