Heel Holland bakt - High Tea Workshop Lelystad

Teamwork in een ontspannen sfeer!

Ontvangst
In een gezellig restaurant in Lelystad begint uw dag met een drankje. Hierna maakt u met uw groep een stadswandeling met een enthousiaste gids.

Stadswandeling
Lelystad is één van de nieuwste steden van Nederland, en ontwikkelt zich van forensenstad naar een echte woonstad met alle aantrekkelijke voorzieningen van dien. Met een golfbaan, een ciruit, een vliegveld, veel natuur, en recreatiemogelijkheden in de buurt wordt hier zeker aan voldaan. Het centrum van de stad is compact, en heeft vele voorbeelden van moderne architectuur. Uw enthousiaste gids weet goed in te spelen op de sfeer in uw groep, laat u de bezienswaardigheden zien, en vertelt u de leukste anekdotes.

High Tea - Heel Holland bakt!
De gids brengt u naar de locatie voor de High Tea. Natuurlijk maakt onze patissier en geen Heel Holland bakt wedstrijd van. Wie de beste thuisbakker is moet u zelf maar uitmaken. Deze middag gaat het om teamwork; samen aan een mooi resultaat werken, en hier ook samen van genieten. Onze enthousiaste patissier ontvangt legt u uit wat u allemaal voor lekkers gaat maken:

British classics:
Als we denken aan een High Tea denken we allereerst aan... Scones! Die gaat u dan ook maken, helemaal vers. Scones met clotted cream, heerlijk. Ook maakt u een andere classic; de sandwich. Divers belegd, en mooi gepresenteerd.

Chocolade
Ook de afdeling chocolade is goed vertegenwoordigd; u maakt zowel chocolade truffels op een stokje als chocoladeflikken. Deze flikken (u leert de techniek om met spuitchocolade te werken) versiert u zelf met noten en zuidvruchten. 

Het beste van zoet én hartig
Heerlijke dunne hartige flensjes, daar draait u uw hand niet meer voor om na dit bedrijfsuitje! Ook amandelvruchtentaartjes en mini appelgebakjes staan op het menu.

Na afloop van dit culinaire onderdeel gaat u gezellig samen aan tafel om van alle gerechtjes te proeven. Uiteraard onder het genot van een heerlijke pot thee.

Home made
Het zou zomaar kunnen dat u geïnspireerd bent geraakt. Daarom krijgt u alle recepten mee naar huis. Heerlijk om het nog eens dunnetjes over te kunnen doen!

Ready? Get set.... bake!

Groepsgrootte
15 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 17 € 65 € 70,85
18 - 30 € 62 € 67,58
31 - 60 € 59 € 64,31
61 - 100 € 55 € 59,95
Inclusief
- Ontvangst met een drankje
- Mooie stadswandeling met gids
- Workshop High Tea van ca. 2,5 uur
- Uw eigen High Tea, geserveerd aan tafel
- Pot thee
- Alle recepten

Reserveren Meer informatie