Heel Holland bakt - High Tea Workshop Leiden

Een smakelijk teamuitje in Leiden!

Hapje en drankje
Uw bedrijfsuitje begint in het historisch centrum van Leiden. In een mooi restaurant geniet u ontspannen van een hapje en een drankje. Hierna haalt een gids uw groep op.

Stadswandeling
In Leiden zijn tal van bezienswaardigheden te bewonderen, waarvan de meest in het oog springende de Burcht, de Waag en het Stadhuis zijn. Maar de gids leidt u ook door karakteristieke straatjes en weet u veel leuke anekdotes te vertellen over de (vele bekende) inwoners van deze stad.

High Tea workshop
De gids brengt u naar de High Tea locatie. Het is tijd voor het Heel Holland bakt gedeelte van uw teamuitje. De patissier maakt er geen wedstrijd van, maar zorgt ervoor dat u in een goede sfeer samen tot mooie en smakelijke resulaten komt. Hij weet zeker dat het volgende u gaat lukken:

English classics
De patissier loodst u met alle plezier door de bereiding van klassiekers als Engelse scones met clotted cream en diverse soorten sandwiches.

I love chocolate!
Ook de afdeling chocolade is goed vertegenwoordigd; u maakt zowel chocolade truffels op een stokje als chocoladeflikken. Deze flikken versiert u zelf met noten en zuidvruchten. En wat is het lekker om wat te proeven van de zachte, ietsje  afgekoelde chocolade...

Tea complete
Ook maakt u lekkere amandelvruchtentaartjes en mini appelgebakjes. Dunne flensjes maken moeilijk? Na deze workshop niet meer! U maakt heerlijke hartige flensjes!

Ten slotte worden alle gerechtjes en hapjes gepresenteerd en gaat u samen aan tafel. Heerlijk genieten van uw zelfgemaakte High Tea. Dat heeft u tocht maar mooi samen gedaan! Een heerlijke pot thee mag natuurlijk niet ontbreken.

Again and again...
Mocht u geïnspireerd zijn geraakt... u krijgt alle recepten mee naar huis om het thuis nog eens dunnetjes over te kunnen doen!


Enjoy!

Groepsgrootte
15 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 17 € 65 € 70,85
18 - 30 € 62 € 67,58
31 - 60 € 59 € 64,31
61 - 100 € 55 € 59,95
Inclusief
- Ontvangst met een hapje en een drankje
- Mooie stadswandeling met gids
- Workshop High Tea van ca. 2,5 uur
- Uw eigen High Tea, geserveerd aan tafel
- Pot thee
- Alle recepten

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790, of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Keurmerk groepsuitjes