Heel Holland bakt - High Tea Workshop Leeuwarden

Teamwork zorgt voor het lekkerste resultaat!

Ontvangst
In hartje Leeuwarden begint dit leuke teamuitje. Hier wordt u gastvrij ontvangen in een gezellig restaurant met een drankje. Hierna is het tijd om wat meer van deze Friese hoofdstad te bekijken!

Stadswandeling
Uw enthousiaste gids haalt u op en neemt u mee langs de bezienswaardigheden en onontdekte stukjes stad. Met meer dan 550 monumenten is Leeuwarden een stad waar heel wat over te vertellen is. De Kanselarij en de Waag zijn schitterende gebouwen uit de Gouden Eeuw toen de stad erg in trek was bij de adel. Zo hebben de Nassau's hier eeuwenlang gewoond (hun Stadhouderlijk hof is nu een hotel) en was de stad welvarend genoeg om een verdedigingsgracht nodig te hebben.

Workshop High Tea
Als de gids u bij de locatie voor de High Tea gebracht heeft wacht onze enthousiaste patissier u al op. Hij legt u uit hoe dit onderdeel van uw bedrijfsuitje in z'n werk gaat en zorgt ervoor dat de volgende gerechten prachtig op tafel komen:

Verse scones en sandwiches:
Met alle plezier loodst onze professionele patissier u door de bereiding van klassiekers als Engelse scones met clotted cream en diverse soorten sandwiches.

Chocoholic
Ook de afdeling chocolade is goed vertegenwoordigd; u maakt zowel chocolade truffels op een stokje als chocoladeflikken. Deze flikken versiert u zelf met noten en zuidvruchten. Hiervoor is het nodig dat u de chocolade goed 'tempereert', een techniek die u na deze workshop volledig onder de knie heeft!

Zoet én hartig
Maar dat is nog niet alles... Ook amandelvruchtentaartjes en mini appelgebakjes staan op het menu. Het maken van mooie dunne flensjes is voor de meesten van ons niet weggelegd, maar na deze workshop draait u daar uw hand niet meer voor om! U voorziet ze van een heerlijke hartige vulling.

Hierna is het tijd voor een lekkere pot thee. U gaat samen aan tafel om elkaars mooie gepresenteerde gerechtjes en hapjes te proeven.

Doe het zelf
Bij tal van gelegenheden kan het leuk zijn om één of meer recepten thuis nogmaals te maken. Daarom krijgt u alle recepten!

Eet smakelijk tijdens dit bedrijfsuitje in Leeuwarden!

Groepsgrootte
15 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 17 € 65 € 70,85
18 - 30 € 62 € 67,58
31 - 60 € 59 € 64,31
61 - 100 € 55 € 59,95
Inclusief
- Ontvangst met een drankje
- Mooie stadswandeling met gids
- Workshop High Tea van ca. 2,5 uur
- Uw eigen High Tea, geserveerd aan tafel
- Pot thee
- Alle recepten

Reserveren Meer informatie